Wish More Hotel Istanbul’dan öğretmenlere özel menü

Hayatımızda çok özel bir yere sahip olan öğretmenleri unutmayan Wish More Hotel Istanbul, Öğretmenler Günü için hazırladığı üç farklı menü ile unutulmaz bir akşam yemeği deneyimi yaşatacak.

31/12/2019 23:40
Wish More Hotel Istanbul’dan öğretmenlere özel menü

Wish More Hotel Istanbul’un tecrübeli ve yetenekli şeflerinin elinden çıkan ayrıcalıklı menüler, keyifli bir akşam yemeğinde buluşmak isteyen lezzet tutkunu öğretmenleri bekliyor. 24 Kasım’a özel hazırladığı birbirinden leziz menüleri indirimli fiyatlarla sunarak değerli öğretmenlerimizin damaklarına olduğu kadar kalplerine de hitap edecek.

Wish More Hotel Istanbul’un asma katında yer alan konsept restoranında, bu özel günü unutulmaz bir akşam yemeği ile taçlandırmak isteyen öğretmenleri üç farklı menü karşılıyor. Greyfurt ve manda tereyağı ile servis edilen mercimek çorbasından patatesli kol böreğine, baharatlı Fransız sosla tatlandırılan bahçıvan salatasından dana rosto ve piliç külbastıya kadar her damak tadına hitap eden birçok zengin seçenek bu özel menülerde yer alıyor.

Kazandibi, profiterol ya da karışık Türk tatlı tabağının yanı sıra limitsiz meşrubatın da akşam yemeği keyfini katlayacağı restoranda, menülerin fiyatlandırılması KDV dâhil 80 TL’den başlıyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.