Vonresort Hotels'den '2018 Troia Yılı' na destek

Antalya Manavgat Çolaklı’da yer alan Vonresort Hotels, otellerinin duvarlarına yaptırdığı dev seramik fotoğraflar ile ilgi çekmeye devam ediyor. 2018 Troia Yılına destek veren Vonresort Hotels duvarlarında Troia Atı’nın dev seramik fotoğrafı da yer aldı.

31/12/2019 23:40
Vonresort Hotels'den '2018 Troia Yılı' na destek

Halil ÖNCÜ-ANTALYA

Antalya Manavgat Çolaklı’da yer alan Vonresort Hotels, otellerinin duvarlarına yaptırdığı dev seramik fotoğraflar ile ilgi çekmeye devam ediyor. Tesisin tüm duvarlarını ülkemizin ve Manavgat Bölgesinin dört bir yanında yer alan tarihi, turistik ören yerlerinin dev seramik fotoları ile dizayn edilirken, Troia Atı’da bu duvarlar arasında yer aldı. Vonresort, Bien Seramik’in de içinde bulunduğu grubun içinde yer alıyor.

Vonresort Hotels Genel Müdürü Süleyman Gürpınar yaptığı açıklamasında, “ Otellerimiz Manavgat Çolaklı bölgesinde yer alıyor. Çanakkale Valiliğinin, Ticaret ve Sanayi Odası’nın ve Çanakkaleli otelcilerimizin büyük gayretle başarmış oldukları 2018 Troia yılı için bizde kendilerini takip ettik. Başarılarını takdir ediyoruz. Bizde naçizane bu konuda bir çalışma yapmak istedik. Şirketlerimiz bünyesi içerisinde yer alan Bien Seramik’e Troia Atının bir dev bir resmini bastırdık, otellerimin duvarlarından birisine dizayn ettirdik. 2018 Troia yılı çalışmalarından dolayı tüm katkısı olan yönetici ve arkadaşlarımıza takdir ve şükranlarımızı sunuyorum” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.