Vialand Tema Park'ta yeni sezon açılıyor

“Vialand Tema Park” yeni sezona hazır. 2016 yılında ikinci defa Avrupa'nın "En İyi 10 Tema Parkı" arasına giren Vialand, daha fazla heyecan ve daha fazla macera için 17 Mart Cuma günü yeni sezona merhaba diyor.

31/12/2019 23:40
Vialand Tema Park'ta yeni sezon açılıyor

Nefeskesen, Maceraperest, Fatih’in Rüyası bu sezon da Tema Park’ın gözde üniteleri arasında yer alırken King Kong da daha fazla adrenalin için Vialand Tema Park’a geri dönüyor. Üstelik vialand.com’a özel kampanya ile biletini erken alanlar, çocuk biletlerinde 54,99TL’den, Yetişkin biletlerinde 59,99 TL’den başlayan özel fiyatlardan yararlanıyor. 30 bini aşkın Vialand Kart sahibi yeni sezonu heyecanla beklerken, Tema Park’a 2017 yılı sonuna kadar sınırsız giriş hakkı sağlayan Vialand Kart’ı sadece 119TL’ye alma fırsatı 31 Mart 2017 tarihine kadar devam ediyor.

VIALAND Tema Park, eğlence tutkunlarına unutulmaz bir deneyim yaşatmak üzere yeni sezona merhaba diyor. Birbirinden özel eğlence üniteleriyle donatılmış 120 bin metrekarelik alana kurulu ve 15 bin kişilik kapasiteye sahip VIALAND Tema Park’ta eğlenceye doyamayacaksınız.

Sınırsız eğlencesi, sıra dışı konsept mimarisiyle eğlence ve adrenalini bir arada yaşamak isteyenlerin vazgeçilmezi Vialand Tema Park’ta adrenalin tutkunlarını “Nefeskesen” karşılıyor. CNN International tarafından dünyanın en iyi 4’üncü Roller Coaster’ı seçilen ‘Nefeskesen’ ile 3 saniyede 110 km hıza çıkarak hafızalardan silinmeyecek bir eğlence yaşatıyor.

Eğlencenin efsane ismi King Kong geri döndü!

Efsane eğlence ünitesi King Kong da unutulmaz bir deneyim yaşatmak üzere Vialand Tema Park’a geri döndü. Yeni sezonun gözde eğlence ünitesi olmaya aday King Kong, ziyaretçileri yerden 15 metre yüksekte heyecan dolu bir maceraya götürerek ayaklarını yerden kesecek.

Farklı seçeneklerde eğlence imkânı

Buz Devri ve Angry Birds 4D sinema ve simülasyon üniteleri ve Cartoon Network kanalının sevilen karakterlerinin canlı gösterileri ile her yaştan ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanan VIALAND Tema Park’ta Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethini insansı robotlarla anlatan ‘Fatih’in Rüyası’ üniteleri görsel bir şölen sunacak.

Sınırsız Eğlence, Uygun Fiyata Vialand Tema Park’ta!

Keyfi, eğlenceyi ve adrenalini bir arada sunan, Tek Biletle Sınırsız Eğlence mottosuyla yeni sezona merhaba diyen Vialand Tema Park, yeni sezona özel düzenlediği online kampanya ile ziyaretçilerini sevindiriyor. 30 Nisan’a kadar ziyaret tarihinden en az bir gün önce vialand.com’dan biletini alan misafirler, Çocuk Biletini 89 TL yerine 54,99 TL’ye, Yetişkin Biletini ise 99 TL yerine sadece 59,99 TL’ye alma fırsatı yakalıyor. Vialand Tema Park’ta, İş Bankası Maximum Kart, Digitürk, Mars Cinema Club ve Hopi üyelerine de 49,99TL’den başlayan özel fiyat avantajları sunuluyor.

Vialand Tema Park, eğlenceye doyamayanlar için çıkardığı Vialand Kart ile de Tema Park’a yıllık sınırsız giriş şansı sunuyor. 2017 yılı sonuna kadar Vialand Tema Park’a sınırsız giriş sağlayan Vialand Kart 31 Mart’a kadar sadece 119 TL’den satışa sunuluyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.