Vialand'de İrem Derici ile 23 Nisan coşkusu

2016 yılında ikinci defa Avrupa’nın en iyi 10 Tema Park’ı arasına girerek başarısını kanıtlayan Türkiye’nin ilk ve tek Tema Park’ı Vialand, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklara özel etkinlikler ve pop müziğin sevilen sanatçısı İrem Derici’nin tüm misafirlere vereceği ücretsiz konserle kutlayacak.

31/12/2019 23:40
Vialand'de İrem Derici ile 23 Nisan coşkusu

22 Nisan Cumartesi günü İrem Derici konseriyle başlayacak kutlamalar, 23 Nisan günü illüzyon gösterileri ve sürpriz etkinliklerle karnaval havasında devam edecek. Bünyesinde bulundurduğu AVM, Tema Park, Gösteri Merkezi ve Otel bütünleşik konseptiyle dünyada bir ilki gerçekleştiren Türkiye'nin entegre perakende dünyası Vialand; hem küçükleri hem büyükleri sınırsız eğlenceye davet ediyor.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, 22 Nisan Cumartesi günü Vialand Tema Park’ın şatosunun önünde kurulacak olan sahnede, eğlence saat 19.00'da Best FM'in sevilen Dj'i Yasemin Şefik'in seçtiği müziklerle başlayacak. Yasemin Şefik'in performansının ardından pop müziğin sevilen ismi İrem Derici sahneye çıkacak.

Tüm Vialand ziyaretçilerinin ücretsiz olarak izleyebileceği konserde İrem Derici, "Kalbimin Tek Sahibine", "Evlenmene Bak", Kıymetlim" gibi en sevilen şarkılarını Vialand misafirlerine özel seslendirecek. Şarkıları kadar sahne şovlarıyla da büyük beğeni toplayan İrem Derici'nin 22 Nisan'daki konseri için özel hazırlandığı belirtildi.

Heyecan ve adrenalin tutkunlarının vazgeçilmez adresi olan Vialand Tema Park’ta eğlence hız kesmeden devam ederken, 23 Nisan Pazar günü de Vialand Alışveriş Caddeleri’nde illüzyon gösterilerinden sahne şovlarına, birbirinden eğlenceli sürpriz etkinlikler ve özel aktivitelerle çocuklar eğlenceye doyacak.

Vialand'de bayram coşkusu

Vialand, 23 Nisan hafta sonunda birbirinden zengin eğlence olanakları ile hem çocuklara hem de ailelere bayram coşkusu yaşatacak. 120 bin metrekarelik alanda kurulu olan Vialand Tema Park, 30’u aşkın eğlence ünitesi ve 15 bin kişilik kapasitesi ile“Tek Biletle 7’den 70’e Gün Boyu Sınırsız Eğlence” sunarken; farklı mimarisi ile dikkat çeken, içinden tramvay geçen Vialand Alışveriş Caddeleri de 200’ün üzerindeki mağazası, yeme-içme noktaları ve aktivite alanlarıyla açık havada alışveriş zevki ve eğlenceyi bir arada sunuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.