Ünlü wellnes zinciri Türkiye'den çıkıyor

Dünyanın önde gelen sağlıklı yaşam kuruluşu Amerika merkezli ünlü Wellens otel zinciri Canyon Ranch Türkiye’den çıkıyor.

31/12/2019 23:40
Ünlü wellnes zinciri Türkiye'den çıkıyor

Dünyanın önde gelen sağlıklı yaşam kuruluşu Canyon Ranch, 250 Milyon Dolarlık bir yatırımla, ABD dışındaki ilk merkezini Türkiye'de açmıştı.Capital Partners tarafından geliştirilen Kaplankaya projesinin ilk bölümünde yer alan Canyon Ranch, 1 Temmuz’dan itibaren misafirlerini ağırlamaya başlamıştı. Projenin, yıl boyunca hizmet verecek merkeze bağlı 76 villayı kapsayan bir konut mahallesi de bulunuyor.

Proje sahibinin Capital Partners olduğu ortaklık yapısında, işletme hakkı 30 yıl boyunca Canyon Ranch’te bulunuyordu. Projenin ilk bölümü olan Canyon Ranch, Kaplankaya’nın %20’sini oluşturuyordu. Canyon Ranch'ın 30 yıl boyunca işletme hakkını elinde bulundurduğu projeden bu kadar çabuk vazgeçmesi ve daha bir yıl dolmadan Bodrum'dan ayrılması, sektörde de şaşkınlıkla karşılandı.

Milas'ta bulunan Kaplankaya’ya Bodrum/Milas havaalanından, karayoluyla 50 dakika içerisinde ulaşılıyor.  Ayrıca denizden veya helikopterle ulaşım sağlanıyor. Bodrumageldik.com'da yer alan habere göre, şirket yetkilileri de Canyon Ranch ile yollarını ayırdıklarını fakat 1 Mayıs itibariyle aynı konseple farklı bir şirketle yollarına devam edeceklerini belirtiler.

Dünyanın en iyi sağlıklı yaşam merkezlerinden Canyon Ranch’in Amerika Birleşik Devletleri’nin Arizona ve Massachusets eyaletlerinde iki tam donanımlı sağlık merkezi bulunuyor. 

 

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.