Ünlü otelin sahibine silahlı saldırı

Kervansaray Otelleri'nin sahibi iş adamı Selim Sayılgan'ın bu sabah otomobilinin içinde silahlı saldırıya uğradığı öğrenildi. Sayılgan, saldırıdan yara almadan kurtulurken, saldırganlar ise, beyaz bir otomobille olay yerinden kaçtı.

31/12/2019 23:40
Ünlü otelin sahibine silahlı saldırı

İddialara göre olay bugün sabah saatlerinde İstanbul Ayazağa'da yaşandı. Hürriyet'ten Dinçer Gökçe imzalı habere göre, kimliği belirlenemeyen saldırganlar Selim Sayılgan'ın aracına ateş ederek beyaz bir araç ile olay yerinden kaçtı.

Saldırıdan yara almadan kurtulan Sayılgan'ın, şüphelilerden şikayetçi olduğu öğrenildi. Olay ile ilgili soruşturmayı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü öğrenildi. Son günlerde bazı işadamalarına yönelik tehditler nedeniyle soruşturmanın derinlikli bir biçimde yürütüldüğü öğrenildi.

Tekstil ve turizm sektöründe yatırımları bulunan Kervansaray Yatırım Holding bir süredir mali sıkıntıları ile gündemde. Gruba bağlı bazı oteller icradan satışa çıkarılmıştı. Grubun 100 Milyon Euro'ya yakın borcunun olduğu belirtiliyor. Selim Sayılgan'a yönelik saldırının gerisinde alacaklıların olup olmadığı konusu ise, yürütülecek soruşturma sonrası kesinleşecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.