Ünlü mizah dergisi otel açtı

Günümüzdeki bir çok komedyeni sahnelere katan siyasi dünyanın dahi yakından izlediği mizah dergisi Leman, ticari alanlarını genişletiyor. Kafelerinde gösterdikleri başarıyı başka ticari alanlara taşıyan grup, Türkiye'nin tarihi ili Denizli'de otelinin kapılarını açtı.

31/12/2019 23:40
Ünlü mizah dergisi otel açtı

Cem Yılmaz'a sayfalarını açarak ve ilk kez sahnesine alarak bugünlere gelmesinde önemli yeri olan Leman mizah dergisi LeMan Kültür adındaki kafelerden sonra otel işine de el attı. Medyaradar'da yer alan habere göre, 25. yaşını kutlayan dergi şimdiye dek Türkiye'nin 24 şubesiyle seven ve takip edenlerine hizmet verirken bu sektöre de iyice ısınmış olacak ki, otel açtı.

Kafelerinde gösterdikleri başarıyı başka ticari alanlara taşıyan grup, Türkiye'nin tarihi ili Denizli'de otelinin kapılarını açtı. 2016 yılının Aralık ayında vatandaşın hizmetine sunulan Leman Hotel, özgün dekorasyonuyla da dikkat çekiyor. 54 odalı ve 9 katlı inşa edilen binada odalar özenle dizayn edildi. Duvardaki hatta peçetelerdeki ayrıntılar LeMan dergisinin karikatürleriyle bezeli.... Odalardaki yatak örtüleri de aynı seçilde LeMan'ın sembol olan karakterlerine ait...


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.