Ünlü markadan Bodrum'a ikinci otel

2015 yılında Bodrum’da Swissotel'i açan Çağdaş Holding, ilçenin ikinci Swissotel’ini de önümüzdeki yıl hizmete almayı planlıyor. Çağdaş Holding’in son 5 yılda Bodrum’a yaptığı yatırımların toplamı 200 milyon Euro’ya dayandı.

31/12/2019 23:40
Ünlü markadan Bodrum'a ikinci otel

Çağdaş Holding olarak şimdi de Yokuşbaşı’nda 100 milyon Euro yatırımla Swissotel Bodrum Hill’i devreye almak için kolları sıvadıklarını açıklayan Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, “Bu otelimizi de önümüzdeki yıl devreye alacağız” dedi. Şalvarağa’da 15 milyon Euro yatırımla 5 lüks villa geliştiren holding, Bodrum’un merkezinde ise, Skyhill Homes projesi için çalışmalara başladı.

GAYRİMENKUL FİYATLARI 4 YILDA YÜZDE 65 ARTTI

Türkiye’nin tatil başkenti Bodrum, hızla yükselen gayrimenkul fiyatlarıyla yatırımcıların da radarına girmiş durumda. Dünyanın önde gelen lüks otel zincirlerinin yatırım planlarının birinci sırasında bulunan Bodrum’da, gayrimenkul fiyatları da bu talebe paralel olarak son birkaç yılda yüzde 100’lük artış gösterdi. Ocak 2013’te ortalama bir gayrimenkul projesinin metrekare fiyatı 2.664 TL iken bu rakamın 2017 başında 4.420 TL’ye ulaştığını, yaz itibarıyla da metrekare fiyatının 5 bin TL’nin üzerine çıktığını belirten Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Üyesi Dağlarca Çağlar, “Bu rakam güvenilir markaların doğru lokasyonda yer alan lüks projelerinde ise 10 bin Euro’lara kadar çıkıyor. Ancak halen iyi bir yazlık alternatifi olarak Bodrum’da fiyatlar istenilen seviyede değil” ifadelerini kullandı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.