Ünlü gruptan yeni otel markası

Bünyesinde 6 bin otel ve 744 bin yatak bulunan küresel otel zinciri InterContinental Hotels Group, ”Orta segment-üst kalite” bir otel markasını daha piyasaya sundu.

31/12/2019 23:40
Ünlü gruptan yeni otel markası

Avid Hotels ismiyle piyasaya sürülen yeni markanın en büyük özelliklerinden biri sadık üyeleri için yarattığı wi-fi ağı. Tesislerin wi-fi’sine tanımlanacak olan bu müşteriler, daha otele ayak basar baslaz interenet bağlanacak.

Yeni markanın bir diğer özelliği ise, eğlence ayağına önem verilmesi. Müşteriler kendi aygıtlarıyla odalardaki TV’lere bağlanabilecek. Bu oteller ayrıca, bulut tabanlı rezervasyon sistemine dahil edilecek. Avid Hotels markalı ilk tesisin 2019 yılında açılacağı belirtilirken, fiyatlarının ise Holiday Inn Express’ten 15 dolar civarında daha düşük olacağı kaydedildi.

”BU SEGMENTTEKİ LİDERLİĞİMİZ PEKİŞECEK”

Grubun yeni markası hakkında bilgi veren IHG CEO’su Keith Barr, ”Holiday Inn markasını orta segmentin lideri durumuna getirdik. Avid Hotels bu alandaki liderliğimizi pekiştirecek bi marka. Dünyada bu konaklama tipinin 14 milyon potansiyel müşterisi var. Bu segment bizim için önemli bir büyüme fırsatı sunacak” dedi.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.