Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız Kutlu Olsun

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, yarınlarımızın güvencesi çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm çocuklara, içindeki çocuğu hiç kaybetmeyenlere, Atatürk sevdalılarına, Cumhuriyet aşıklarına kutlu olsun.

31/12/2019 23:40
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız Kutlu Olsun

23 Nisan 1920’de Ankara’da açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş yıldönümünü Türk çocuklarına bayram olarak armağan ederek, parlementer sistemin sonsuza dek  sürmesi vurgusu yapan ulu önder Atatürk, böylece  Türkiye Cumhuriye’nin sonsuza kadar yaşaması için Türk çocuklarına ne kadar çok güvendiğini ilan etmiş oldu. Bu aynı zamanda, büyük bir sorumluluk olarak hala ve sonsuza kadar Türk çocuklarının omzundaki en kutsal emanet olarak kalacak.

TBMM’nin 97’nci kuruluş yıldönümü ve  23 Nisan Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, başta yarınlarımızın güvencesi çocuklarımıza ve tüm Türkiye’ye kutlu olsun. TBMM'nin kuruluşunun 97’nci yılını kutladığımız bugün,  Atatürk’e ve devrimlerine olan bağlılığımızı bir kez daha vurgular, Cumhuriyet’imizi bize armağan eden ulu önder Atatürk’e ve kahraman silah arkadaşlarına  olan şükranlarımızı yineler, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliriz.

Özlemin hiç dinmeyecek, sevgin hiç bitmeyecek Yüce Atatürk…..

www.turizmaktuel.com

TURİZM AKTÜEL DERGİSİ


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.