Ukraynalı turizmciler Diyarbakır'da ağırlandı

PV Pasha Voyage Turizm şirketi Genel Müdürü Erkan Savaş’ın; destinasyon tanıtım ve pazarlama çalışmaları kapsamında ve Diyarbakır TÜRSAB BYK’nın iş birliğinde, Ukraynalı turizmciler Diyarbakır’da ağırlandı.

31/12/2019 23:40
Ukraynalı turizmciler Diyarbakır'da ağırlandı

Ukrayna’nın Kiev, Odessa, Kharkİv, ve Lviv gibi büyük şehirlerinde operasyon merkezleri bulunan ve coğrafyasında, birçok Türk Seyahat Acentesine de aynı zamanda turistik servis sağlayıcısı olan Slavland Travel DMC; PV Tourism, network çalışmaları kapsamında, Türkiye’de ki faaliyetlerine hız veriyor. 

Uluslararası Turizm Yöneticileri Derneği eski Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda, Türkiye’de ki seyahat acenteleri için yurtdışında turistik servisler tedarik eden iş grubu (network) PV Pasha Voyage Turizm şirketi Genel Müdürü Erkan Savaş’ın; destinasyon tanıtım ve pazarlama çalışmaları kapsamında ve Diyarbakır TURSAB BYK’nın iş birliğinde, Ukraynalı turizmciler Diyarbakır’da ağırlandı.

26 Nisan 2017 Çarşamba günü, Diyarbakır TURSAB Bölge Yönetim Kurulu Başkanlığı’na bağlı bulunan 110 Seyahat Acentesinden, hali hazırda yurtdışına organizasyon yapan turizmcilerin yoğun ilgisinin yaşandığı Ukrayna Turizmi çalıştayında; iki ülke arasında iş birliğini arttıracak özel anlaşmalar sağlandı. Diyarbakır’dan Ukrayna’ya ve Ukrayna’dan da Türkiye’ye gelecek turistlerin güzergahları, konaklama yapılacak tesisler ve verilecek turistik servisler hakkında bilgilendirmeler sağlandı ve Kiev ile Diyarbakır şehrinin bir birine daha yakın olabilmesi adına sektör olarak katkı verilmesi kararlaştırıldı. 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.