TUTAP heyeti Batman’da

Güneydoğu Anadolu Bölgesi tanıtımı ve turizmin geliştirilmesi adına (TUTAP) Turizm ve Tanıtma Platformu Genel Başkanı Fikret Yıldız, bölge turizminin gelişimi için Batman’ı merkez olarak seçti.

31/12/2019 23:40
TUTAP heyeti Batman’da

Batman il temsilcisi ve Real Konak Hotel Genel Müdürü Hüseyin Aslan ile  Batman valisi Ahmet Deniz ve Hasankeyf Kaymakamı Faruk Bülent  Baygüven’i makamında ziyaret ederek  Batman’da yapacakları büyük proje hakkında bilgi verdi. Sayın Başbakanımızın önem verdiği Güneydoğu Anadolu Bölgemizin tanıtımı ve Turizmin geliştirilmesi adına tanıtım seferberliği başlattıklarını belirten Yıldız, Batman ve bölge turizminin gelişmesi için Vali Deniz ile beraber çalışmalara başlayacaklarını belirtti.

Batman TUTAP Temsilcisi Hüseyin  Aslan;  TUTAP  Genel Başkanımız Fikret Yıldız öncülüğündeki birliğimizin Türkiye sevdası ile Batman ve Bölge turizminin tanıtımına katkı sağlayacak olan projemiz ile birlikteliğin oluşmasına da öncülük edecek ve aynı zamanda etnik köken, mezhep ve bölgecilik ayrımı gözetmeden, yaptığı tüm faaliyetlerde hiçbir siyasi amaç gütmeyen birlik ve beraberliğimizin pekişmesine her zaman katkı sağlayan bir olgunlukta, faaliyetlerine devam eden birliğimizin çatısı altında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.
Genel Başkanımıza Batman ve Bölge turizmi için yapacağı büyük proje için ve Vali Deniz’e de Batman turizm çalışmalarına göstermiş olduğu duyarlılık ve ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

Ziyaretlerinden dolayı Genel Başkan Yıldız ve beraberindekilere teşekkür eden Vali Deniz, kentlerin tanıtımında turizmin çok önemli olduğunu belirterek, Batman turizmi için yürütülecek her projenin kendileri için önemli olduğunu ve desteklerini esirgemeyeceklerini ifade etti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.