TÜRSAB'tan Doğu'ya turizm çıkarması

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB), Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da turizmi yeniden canlandırmak için harekete geçti.

31/12/2019 23:40
TÜRSAB'tan Doğu'ya turizm çıkarması

TÜRSAB yönetimi, TÜRSAB Bölgesel Yürütme Kurulları ve 81 ilde seyahat acenteleri ile birlikte Batman’a çıkarma yaptı. TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy’un da katıldığı organizasyonda bölge turizmi ele alındı. Doğu ve Güneydoğu bölgelerine destek olmak için Batman’a tüm teşkilat olarak gittiklerini ifade eden Ulusoy, “81 ilin kalbi Batman’da attı. Bölgenin seyahat acentelerine ihtiyacı var. Burada gastronomi, tarih ve eşsiz bir doğa turistleri bekliyor. Tüm seyahat acentelerimizden bölgeye olan turları yeniden başlatmalarını, tur düzenleyenlerin de tur sayılarını arttırmalarını istedik.

Bu organizasyon ile hayatın normale dönmeye başladığını herkese göstermek istedik” dedi. Diyarbakır’dan Gaziantep’e, Şanlıurfa’dan Batman’a bölgedeki tüm illerin turizm faaliyetlerini beklediğine dikkat çeken Başaran Ulusoy, “İnsanlar Hasankeyf’te düğünler yapıyor. Gece yarısı insanlar kahve içmeye çıkıyor. Tek eksik turist. Onları da seyahat acentelerimiz aracılığıyla getireceğiz. Türkiye’nin buna ihtiyacı var. Turizmin de insanları birleştirme gibi bir özelliği var. Biz de bunu sağlamaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.