TÜRSAB sosyal medyaya savaş açtı

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), son günlerde başkan Başaran Ulusoy ile üyeleri aleyhine sosyal medya üzerinde sahte hesaplar açanlara meydan okudu.

31/12/2019 23:40
TÜRSAB sosyal medyaya savaş açtı

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), yaptığı yazılı açıklama aynen şöyle:

TÜRSAB’dan Önemli Duyuru

Son günlerde sosyal medya üzerinden çok yoğun bir şekilde Türkiye Seyahat Acentaları Birliği ve Yönetim Kurulu Başkanı ile üyeleri aleyhine sahte hesaplar açılmak suretiyle yalan ve iftiralar içeren bilinçli ve kasıtlı bir şekilde kampanya yürütülmektedir.

Öncelikle belirtmek gerekirse Birliğimiz; aynı zamanda suç oluşturan  bu sosyal medya saldırıları ile ilgili her türlü hukuki  ve cezai işlemleri başlatmış bulunmaktadır.

Ancak, bu haksız karalamalara köklü bir geçmişi olan TÜRSAB’ın sessiz kalmayacağını önemle ve özellikle duyururuz.

Birliği temsilen Yönetim Kurulu Başkanı sıfatıyla Başaran ULUSOY’un şahsı başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerini seçimle yenemeyeceğini anlayan kesimin demokratik yollarla mücadele etme yerine twitter’da  gündem oluşturmak için açtığı sahte hesaplar ile en çok konuşulan konular arasına girilmesinin sağlanması için  Devlet kurumlarını ve siyasileri de işin içine katarak etiket twittlerinin  yaratılması şüphesiz kamuoyunda itibar görmeyecektir.

Bu iddialarda bulunanların uzun yıllardır TÜRSAB’ı yöneten Başkan ve yönetim kurul üyeleri ile ilgili bugüne kadar herhangi bir hukuki girişimde bulunmamaları iddialarının gerçek dışı ve dayanaksız olduğunun en büyük delilidir.

Bir hukuk devleti olan ülkemizde,  Kuruma ve Kurum yönetimine  zarar vereceğini sanan kişilerin, haksız, dayanaksız ve asılsız bu iddialar ile amaçlarına ulaşamayacağı son derece açık olup, bu kişileri ve arkalarında yer alan ve bu kişileri suça teşvik eden kişileri ŞİDDETLE RED EDİP KINIYORUZ. Bu kişilerin tespit edilerek adalet önünde yargılanmalarını sağlayacağımızdan kimse kuşku duymasın.

Saygılarımızla

TÜRKİYE SEYAHAT ACENTALARI BİRLİĞİ (TÜRSAB)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.