TÜRSAB fuar maratonuna başlıyor

TÜRSAB, Kasım ayı ile birlikte WTM Londra Fuarı, Philoxenia Turizm Fuarı, Birleşik Krallık ve İrlanda Turizm Roadshow gibi fuarlar başta olmak üzere Güney Kore, Tayvan, Bangladeş, Nijerya, Hollanda, Kanada, Sırbistan gibi birçok ülkede etkinliklerine devam edecek.

31/12/2019 23:40
TÜRSAB fuar maratonuna başlıyor

TÜRSAB, katıldığı uluslararası fuarlarla ve Türkiye’de düzenlediği tanıtım etkinlikleri ile ülke turizminin gelişmesine katkı sağlıyor. Seyahat acentalığı mesleğinin ve faaliyet alanının temelini oluşturan turizm sektörünün gelişimine katkıda bulunmak amacıyla kurulan ve 45 yıldır hizmet veren TÜRSAB, meslek disiplininin sağlanması, mesleğin gelişimine ilişkin faaliyetler, seyahat acentalarının karşılaştıkları sorunların çözümü yönünde yaptığı çalışmaları sürdürüyor.

Yıllardır istikrarla yürütülen turizm ilişkileri faaliyetlerinin yanı sıra TÜRSAB, kendi bünyesinde başlattığı akademiler ile de turizme değer katmak isteyen Turizm Profesyonelleri için Mesleki Eğitimler veriyor. 

TÜRSAB, Uluslararası Fuarlarda ve çalıştaylarda Türkiye’yi temsil ediyor

TÜRSAB; Dünya turizminde ön plana çıkmaya başlayan ve önemli potansiyel vadeden pazarlardaki tanıtım faaliyetlerini artırdı. Bu çerçevede Kültür ve Tanıtma Müşavirlikleri ve Türk Hava Yolları işbirliğinde; Nijerya, Hindistan, Pakistan, Vietnam, Endonezya, Malezya, Filipinler, Tayland, ABD, Kanada, Güney Afrika ve Yunanistan gibi birbirinden farklı 16 yurtdışı destinasyonda workshop ve 4 Roadshow olmak üzere toplamda 20 ayrı Türkiye Tanıtım Etkinliği düzenledi. Katıldığı fuarlarda Türkiye’nin önemli turizm merkezlerini tanıtan birlik ülkeler arası iletişime ve yeni iş olanakları imkânına da katkı sağlıyor.

TÜRSAB, Kasım ayı ile birlikte WTM Londra Fuarı, Philoxenia Turizm Fuarı, Birleşik Krallık ve İrlanda Turizm Roadshow gibi fuarlar başta olmak üzere Güney Kore, Tayvan, Bangladeş, Nijerya, Hollanda, Kanada, Sırbistan gibi birçok ülkede de etkinliklere devam edecek.

Dünya’nın en önemli turizm temsilcileri ve acentaları TÜRSAB ev sahipliğinde Türkiye’de

Uluslararası düzeyde düzenlenen fuarlara katılarak turizm ilişkilerinin olumlu yöndeki gelişimine katkı sağlayan TÜRSAB, farklı ülkelerden turizmcileri de Türkiye’de ağırlayarak TÜRSAB üyesi acentalarla aynı platformda bir araya getiriyor. Dünya’nın her yerinden turizm temsilcilerini ve acentaları ağırlamaya devam eden TÜRSAB, ‘Fam trip’ olarak adlandırılan organizasyonlarla yabancı turizm profesyonellerinin Türkiye’yi daha yakından tanımasını sağlıyor.

 İşbirliği yaptığı kamu ve özel sektör kuruluşları ile birlikte düzenlediği workshop ve roadshowlar düzenleyen birlik Türkiye’nin önemli destinasyon merkezlerini tanıtıyor. Yurt dışından gelen incoming acentaların ve Türkiye’den dışarıya  outgoing çalışan acenta üyelerinin katıldığı tanıtım etkinliklerine ev sahipliği yapan TÜRSAB, B2B görüşme imkanı sağladığı workshoplarda turizm sektörü için yeni fırsat ve olanaklar oluşturmaya zemin hazırlıyor.

Alman Seyahat Birliği (Deutscher ReiseVerband – DRV) İstanbul’da Ağırlandı

Çin’in ardından dünyanın en çok turizm harcaması gerçekleştiren ikinci ülkesi durumunda bulunan Almanya’daki en büyük seyahat sektör çatı örgütü olan; Alman Seyahat Birliği (Deutscher ReiseVerband – DRV)ile ; TÜRSAB daveti ve ev sahipliğinde bir Yönetim Kurulu Toplantısı düzenledi. DRV Başkanı Norbert Fiebig’in de katılımıyla İstanbul’da gerçekleşen toplantıda Türk – Alman ikili ilişkilerini geliştirmek yönünde atılacak adımların yanı sıra iki kurumun birlikte hayata geçireceği faaliyetler ve 2018 yılında Kuşadası’nda gerçekleştirilecek DRV Genel Kurulu’na dair hususlar görüşüldü.

(UFTAA) Dünya Seyahat Acentaları Birlikleri Federasyonu’nun Global Turizm Ofisi İstanbul’da açılacak

(UFTAA) ve TÜRSAB yetkililerinin de katıldığı bir toplantıda Dünya Seyahat Acentaları Birlikleri Federasyonu (UFTAA) ve TÜRSAB arasında iyi niyet anlaşması imzalandı. Bu anlaşma UFTAA’nın Global Turizm Ofisi İstanbul’da açılmasına karar verildi.

Açılacak olan Global Turizm Ofisi ile birlikte yürütülecek ortak çalışmalar Türkiye turizminin gelişmesine katkı sağlayacak. UFTAA ile birlikte global turizm eğitim programları, seminerler, fuarlar, festivaller, konferanslar, turizm destinasyonları ve teşvikler ile ilgili konular ivme kazanacak.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.