TÜROB, İrlandalı turizmcileri İstanbul'da ağırlıyor

Türkiye Otelciler Birliği ve THY ile işbirliğiyle gerçekleştirilen tanıtımlar kapsamında bu kez İrlandalı turizmciler İstanbul’a geldi.

31/12/2019 23:40
TÜROB, İrlandalı turizmcileri İstanbul'da ağırlıyor

Türkiye Otelciler Birliği’nin (TÜROB) tanıtım faaliyetleri hem yurtiçinde hem yurtdışında kesintisiz olarak sürüyor. TÜROB ve Türk Hava Yolları (THY) ile işbirliğiyle gerçekleştirilen proje ile dünyanın dört bir yanından davet edilen profesyonel turizmciler tanıtım amaçlı olarak ağırlanırken, bu kez İrlandalı turizmciler İstanbul’a geldi. Organizasyon kapsamında, İrlanda'dan davet edilen seyahat acentalarının yöneticileri, İstanbul destinasyonuna yönelik bir tanıtım programına dahil edildi.

İrlanda’nın, yurt dışı (outgoing) satışı yapan önde gelen 10  seyahat acentesinin üst düzey yetkilileri 9 Aralık’a kadar İstanbul'da, Ramada Taksim Hotel ev sahipliğinde ağırlanarak, şehrin turizm ürünlerini yakından inceleme imkanı bulacak. TÜROB ve THY işbirliğiyle son beş ayda binden fazla yabancı turizmci ağırlandı. Söz konusu organizasyonlarda başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin ‘güvenli’ bir ülke olduğu mesajı veriliyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.