Türkiye'ye 87 kez gelen Alman turiste plaket

Türkiye’ye 87, Fethiye’ye de 55 kez gelen Alman turiste Çalış-Der Yönetim Kurulu tarafından plaketi verildi.

31/12/2019 23:40
Türkiye'ye 87 kez gelen Alman turiste plaket

Türkiye’ye 87 defa, Fethiye’nin turizm merkezlerinden bir tanesi olan Çalış’a da 55 kez gelen Ralf Schneider’e Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği (Çalış-Der) Başkanı Mete Ay plaketi verdi. Ay, ayrıca Ralf’ın Çalış’a geldiği zamanda sürekli kaldığı Malhun Otel’in yöneticisi Şükrü Öztürk’e de plaket verdi.

Son dönemde kan kaybeden turizm sektörü için Türkiye ve Fethiye’ye tatile gelmekten vazgeçmeyen Alman turistin umut verici olduğunu söyleyen Ay: “Çünkü 55 kez hem bölgemizi hem de aynı oteli tercih etmek bizler için çok anlamlı. Burada sadece Ralf kardeşimize plaketini vermiyoruz aynı zamanda Malhun Otelin bu başarısından dolayı kutluyoruz. Bu otelcimizin bölgeye çok önemli bir katkısı var ki bir müşteri aynı otele 55 kere geliyor ve geldiğinde de 5 hafta kalıyor. Turizmin bu kadar endişeli ve korku dolu, ticari olarak kötü gittiği zamanlarda müşterilerinin memnuniyeti bu kadar güzel sağlayan otelcilerimiz olduğu sürece turizm bitmez” dedi.

Hedefinin 100. kez Çalış’a gelmek olduğunu ifade eden Alman Ralf Schneider: “Burası rüyadaki gibi güzel bir yer. Buradaki doğa her şeyi söylüyor. 87 kez gelişim ama bundan sonrada gelmeye devam edeceğim. Umarım 100’üncü kez de buraya gelme şansım olacak” dedi.

Türkiye’yi hiçbir zaman tehlikeli bir ülke olarak görmediğini de belirten Schneider “Türkiye’ye, Çalış’a gelirken hiçbir zaman korku duymadım. Çok severek ve korkusuz bir şekilde geliyorum. Türkiye’ye gelmek isteyen ancak gelemeyen turistler rahat olarak, korkusuzca Türkiye’ye gelebilirler. Korkulacak hiçbir şey yok” diye konuştu.

Malhun Otel Yöneticisi Şükrü Öztürk de: “O bizim için bir müşteri değil, artık aileden birisi. Personel bile ona ‘Ralf abi’ diye seslenir. Her geldiğinde 5 hafta kalır. Onu çok seviyoruz. Türkiye’nin Almanya’daki temsilcisi, bizim orada gönüllü elçimiz” ifadelerini kullandı.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.