Türkiye’nin en büyük lezzet festivali Adana’da

Bir festivaller ve karnavallar kentine dönüşen Adana, şimdi de “Lezzetin” festivalini gerçekleştiriyor. Adana, dünyaca ünlü enfes yemeklerini ve kebap çeşitlerini tattırmak için 6-8 Ekim 2017 tarihlerinde “Adana Lezzet Festivali” düzenliyor.

31/12/2019 23:40
Türkiye’nin en büyük lezzet festivali Adana’da

Yıllardır gerçekleştirdiği Altın Koza Film Festivali, Portakal Çiçeği Karnavalı, Uluslararası Tiyatro Festivali, Geleneksel El Sanatları Festivali, Kebap Festivali ve Food & Music Festivali gibi birçok başarılı organizasyonla artık adı “Festivaller Şehri” olarak anılan Adana, bu sefer de Türk halkının damağına hitap edecek yeni bir festivale imza atacak.

Ekim’de Tüm Lezzet Peşinde Koşanlar Adana’da

Adana Valiliği himayesinde, kamu ve özel sektörden birçok kurum ve kuruluşun katkısıyla düzenlenen Adana Lezzet Festivali 6-7-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek. 3 gün sürecek festivalde; kentin farklı noktalarında kurulacak Gastro Şov Sahnelerinde de ünlü Adanalı usta ve şefler farklı Adana Lezzetlerini hazırlama şovları yapacak. Usta ve şeflerle Adana Lezzetleri üzerine çeşitli etkinlikler ve atölye çalışmaları gerçekleştirilecek. Tüm Türkiye’den lezzet peşinde koşanlar kendi beğenilerine göre istedikleri  atölyelere katılma şansı bulacak.

Festivale aynı zamanda Türkiye’den ve dünyadan da ünlü şefler davet edilerek Adana’da bir gastronomi buluşması da gerçekleştirilecek. Ünlü şeflerden eğitimler, söyleşiler, özel menüler, Adana Lezzet Avı Maratonu, Büyük Ziyafet gibi onlarca farklı etkinliğin yer alacağı Adana Lezzet Festivali mahiyeti itibarı ile, Türkiye’nin en büyük Lezzet Festivali olacak.

Gerçekleşme tarihi 6-7-8 Ekim olarak kesinleşen festivalin etkinlik haritası ve detaylı içeriği Temmuz ayı sonunda www.adanalezzetfestivali.com adresinden duyurulacak.  

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.