Türk turizmi için kritik Almanya zirvesi

Avrupa’daki Türk seyahat acenteleri, Türkiye satışlarını arttırmak için Türk otelleri ve tur operatörleri ile Almanya’da bir araya gelecek.

31/12/2019 23:40
Türk turizmi için kritik Almanya zirvesi

Merkezi Almanya’da bulunan ve Avrupa’daki Türk seyahat acentecilerini (reisebüro) tek çatı altında buluşturmayı hedefleyen Türk Acenteciler Birliği (COOP TRR) ilk önemli çalışmasını Almanya’nın Essen şehrinde gerçekleştirecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Otelciler Federasyonu’nun (TÜROFED) da desteklediği 25 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek toplantıyla yaklaşık 300 Türk acenteci, tur operatörleri ve Türkiye’den gelen otel yöneticileri ile buluşacak.

TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, Başkan Yardımcısı Bülent Bülbüloğlu, TSS Group Başkanı Manuel Molina’nın da katılacağı toplantıya başta Almanya olmak üzere, Hollanda ve Belçika’dan Türk Acenteciler Birliği (COOP TRR) üyesi acenteciler ve Anex Tour, Bentour, ITT, Just Travel, Türkiye’den Purple Tour yöneticileri katılacak.

Toplantıya Türkiye’den de büyük bir ilgi var. Paloma Hotels, Barut Hotels, Rixos Hotels, Gloria Hotels, Crystal Hotels gibi zincir otel markalarının yanı sıra, Calista Luxury, Starlight Resort, Belek Beach, Susesi Luxury, Mega Saray, Champion Holiday Village, KKTC’den de Elexus Hotel yöneticileri toplantıyı yakından takip edecek.

Toplantı hakkında açıklama yapan COOP TRR Türkiye Temsilcisi Hasan Çetin, 25 Şubat’taki toplantı ile Almanya’da önemli bir buluşma gerçekleştireceklerini söyledi. Türk acenteciler ile tur operatörleri ve Türk otellerini buluşturacaklarını hatırlatan Çetin, “Türkiye’nin başta Almanya olmak üzere Avrupa pazarındaki satışlarını arttırmayı hedefleyen COOP TRR, ilk önemli çalışmasını Almanya’nın Essen kentinde gerçekleştirecek.

Bu toplantı ile Türkiye için önemli bir sinerji yaratacağız. Acenteler, tur operatörleri ve otel yetkilileri birebir diyalog kuracak. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TÜROFED’in desteklediği bu toplantı Türkiye satışlarını arttırmaya yönelik önemli bir adım olacak” diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.