Türk turizimcilerin Ürdün çıkarması

Türkiye'nin önde gelen tur operatörleri, Ürdün Kraliyet havayollarının davetlisi olarak Ürdün'ün Başkenti Amman'da Ürdün turizm sektörüyle bir araya geldi.

31/12/2019 23:40
Türk turizimcilerin Ürdün çıkarması

Ürdün Başbakan Yardımcısı Dr. Jawad Anani Türk Tur operatörlerini kabul etti ve işbirliğinin başlaması için her desteği vermeye hazır olduklarını iletti. Gurup adına konuşan Moris Kohen Ürdün'de bulunmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ve iki ülke arasında ki güçlü bağın bu ziyaretle artacağını iletti. Gurup Amman otel ve tur operatörleri yetkililerinin katıldığı seminerler gerçekleştirerek iş birliği zemini aradı.

Ürdün Kraliyet havayolları adına konuşan Ürdün kraliyet havayolları CCO'su Server Aydın, Türkiye'nin Ürdünlü kardeşlerimizin kalbinde önemli bir yeri olduğunu ve 2016 yılında zor günler geçiren Türk Turizmine destek amaçlı Ürdün halkının planlı seyahatlerini iptal ederek destek amaçlı Türkiye'de tatile gittiklerini iletti.

Zor bir yıl olan 2016 yılında Ürdün'den Türkiye'ye giden gelen Turist sayısının %40 arttığını dile getiren Aydın, iki ülke arasındaki Turist sayısını arttırmak için çalışmalarının devam edeceğini ve Ürdün Kraliyet havayollarının iki ülke arasındaki kültür köprüsü görevini üsteleneceğini iletti. Tur operatörleri yarın Ürdün Turizm Bakanı Lina  Annab ile görüşüp Petra ve Aqaba turları sonrasında Türkiye'ye geri dönecekler.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.