Türk Festivali Soçi’de devam edecek

Rusya’nın gözde şehirlerinden Soçi’de bulunan Rosa Khutor Mompleksi’nde Türkiye’nin tanıtımı kapsamında temmuz ve ağustos aylarında TURKEY FEST gerçekleşecek.

31/12/2019 23:40
Türk Festivali Soçi’de devam edecek

Turizm açısından çok verimli olan  bölgeyi ortalama günde 10-12 bin,  yılda ise 600-700 bin rus  turist ziyaret etmekte. Festivalin içeriğinde; Türk konseptli Bazaar ve Türk Kültürü’nün ve mutfağının vazgeçilmez tadlarından Döner, Baklava, Lokum başta olmak üzere daha birçok lezzet ziyaretçilerin beğenisine sunulacaktır. Ayrıca Türk motifleri taşıyan otantik ürünler ve hediyelik eşyalar, ebru sanatı Türk motifli workshoplar misafirlerin beğenisine sunulacak.

Ayrıca, Anadolu’nun zengin kültürünü, dansın büyüsünü görsel bir şölenle sahnelere taşıyan 93 ülkede 35 milyonu aşan izleyici tarafından izlenen ANADOLU ATEŞİ Rosa Khutor’da festival süresince her gün sahne alacak.

Türkiye’nin tanıtımı açısından da büyük önem taşıyan bu festival 2 ay boyunca daha birçok etkinlik ve gösterilerle ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Projenin yönetimini Türkiye merkezli  Marca event&Marcamedia tarafından yapılacak olup projenin en büyük destekçisi olan Coral Travel ana sponsorluğunda yürütülecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.