Turizmde yatırımcı kadar yöneticiler de zorda

"Sektörde yaşadığımız bunca olumsuzluklara rağmen Turizm Haftasına umut dolu bakışımızı sürdürmekteyiz" diyen TUROYD Başkanı Ali Can Aksu, sektöre umut mesajları verdi.

31/12/2019 23:40
Turizmde yatırımcı kadar yöneticiler de zorda

“Turizm sektörü son yıllarda ne yazık ki zor dönemden geçmektedir. Bu dönemi yatırımcılarımızla ve Türkiye deki otel yöneticisi arkadaşlarımızla birlikte omuz omuza en kısa zamanda atlatacağımıza inanıyorum” diyen Aksu, sektörün dinamiğine olan inancını dile getirdi.  

Turizm sektörünün ülke ekonomisinde önemli bir yer aldığını ve hem istihdam hem de cari açığı kapatma konusunda en önemli kalemlerden biri olduğunu vurgulayan TUROYD Başkanı Ali Can Aksu, “Sektördeki kriz sadece ülke ekonomisine değil yatırımcısına ve sektör çalışanlarına da zor günler yaşatmaktadır. Birçok otel yöneticimiz işsiz ve zor durumda, çok acil bir şeyler yapmamız gerekiyor. Bu günlerin aşılacağına inancımız tam, lakin hızlı hareket etmeliyiz. Her zaman bakanlığımızın yanındayız ve gereken her çalışmaya Türkiye’deki otel yöneticileri olarak katılmaya ve destek olmaya hazırız" dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.