Turizmciye TOKİ’den ev

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, turizm işçisine ev sözünü yerine getiriyor.

31/12/2019 23:40
Turizmciye TOKİ’den ev

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, turizm sektöründe çalışanlara çok küçük taksitlerle Serik'te kazandıracakları TOKİ konutlarının inşaatının yakında başlayacağını müjdeledi.

 Avrupa ve dünyadaki en iyi, en modern, en çağdaş, toptancı hallerinden bir tanesini Yukarıkocayatak'ta gerçekleştireceklerini söyleyen Türel, "Bu projemiz de tamam. Serik Antalya Hali'ni de böylelikle birleştiriyoruz. Ve artık burada Serik ve Antalya Hali Kocayatak'ta bir toptancı hali değil, belki bir lojistik merkezi gibi, dünyanın en iddialı projelerinden birisi olarak ortaya çıkacak" dedi.

Verdiği her sözü tutma gayreti ile yollarına devam ettiklerini vurgulayan Başkan Türel, "En önemli işlerimizden bir tanesi de turizm sektöründe emekçiye, garibana konut yapmak projesiydi. Şimdi Yukarıkocayatak'ta dar gelirli olan turizm çalışanını ev sahibi yapacağız. Geçen Çarşamba TOKİ Başkanımızla da görüştük. Mutabakat sağlandı. 2 bin 200 konutu turizm sektöründe çalışan işçi kardeşlerimize, dar gelirli kardeşlerimize küçük taksitlerle kazandıracağız. İnşaatlar yakında başlar. Bunun da müjdesini buradan verelim. Serik için hayallerimiz büyük" ifadelerini kullandı.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.