Turizm karikatürleri başvurusu başlıyor

Er Yatırım ana sponsorluğunda düzenlenen 9’uncu Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması, bu sene geçmişten günümüze uzanan tatil alışkanlıklarına projeksiyon tutacak.

31/12/2019 23:40
Turizm karikatürleri başvurusu başlıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle, Er Yatırım ana sponsorluğunda düzenlenen 9’ncu Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması, bu sene “Geçmişten Bugüne Tatiller” başlığı taşıyacak.  Anatolia Turizm Akademisi tarafından gerçekleştirilen yarışma ile toplumsal alışkanlıklara göre şekillenen tatil konusuna çizerlerin penceresinden bakarak, Türkiye’nin dünya turizmindeki çok sesli yönünün yeni başlıklarla zenginleştirilmesi hedefleniyor. Başvuruların başladığı yarışma için son başvuru tarihi, 31 Aralık.

Yetişkinler ve Gençler kategorilerinde yarışacaklar

Dünyada önde gelen yarışmalardan biri olan Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışmasına “Yetişkinler” ve “Gençler” olmak üzere iki kategoride başvuru kabul ediliyor. Yetişkinler kategorisine 17 ve üstü karikatür sanatçıları katılabilirken, gençler kategorisine ise 16 ve alt yaşlardan katılım kabul ediliyor. Yarışmaya geçen yıl 63 farklı ülkeden 475 karikatür sanatçısı 920 eser ile katılmıştı.

Four Points by Sheraton İzmir Oteli ev sahipliği yapacak

Yarışmanın ana sponsoru Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat ise, “5 yıldır desteklemekten mutluluk duyduğumuz yarışmamız ile hem turizm hem de sanatsal açıdan Türkiye’nin tanıtımına katkı sağladığımıza inanıyoruz. Bu sene yarışmanın ödül töreni ve sergisine, Er Yatırım olarak Eylül ayında açılışını gerçekleştireceğimiz Four Points by Sheraton İzmir Oteli’mizde ev sahipliği yapacak olmaktan ötürü de ayrı bir heyecan içerisindeyiz” dedi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.