Turistlerin üstüne yıldırım düştü

Trabzon'un Çaykara İlçesinin gözde turizm mekanlarından olan Sultan Murat yaylasında Arap turistlerin üzerine yıldırım düştü.

31/12/2019 23:40
Turistlerin üstüne yıldırım düştü

Yıldırım düşmesi sonrasında 1 Arap turistin hayatını kaybettiği bildirilirken 1'i ağır 3 arap turistin ise yaralandığı açıklandı. Yaralanan Arap turistlerin kadın olduğu kaydedildi. Yaralanan Arap turistler, bölgeye sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı ifade edildi. 

Yıldırım düştüğünde bölgede olduklarını kaydeden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, "Bizde o saatlerde oradaydık. Çok şiddetli bir yağmur yağdı. Biz dönüşe geçtiğimizde yıldırım düştüğünü gördük" dedi. Tok, geçen sene de hemen hemen aynı bölgeye yıldırım düştüğünü ifade etti. 

GEÇEN SENE DE OLMUŞTU

Trabzon'da hatırlanacağı üzere yine geçen sene Ağustos ayında Sultan Murat Yaylasında 3 kişilik Arap turist ailesinin üzerine yıldırım düşmüştü. Yıldırım düşmesi sonrasında yaralanan Arap turistleri bölgedeki vatandaşlar fark etmiş ardından hastaneye kaldırılmışlardı. Arap turistlerin tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edilmişlerdi. (61saat.com)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.