Trump’ın yeni otel markası 'Turkish Trump'a emanet

Turizmde Trump Hotels markasını ABD’de yaymak için yeni bir marka yaratıldı. Geçen hafta Trump Hotels’in CEO’su Eric Dangizer bu markanın “Scion” adıyla çalışacağını, 4 yıldızlı statüte hizmet vereceğini açıkladı. 17 farklı görüşme yapan Dangizer’in masaya ilk oturduğu isim ise Mükemmel Sarımsakçı. Yani Turkish Trump.

31/12/2019 23:40
Trump’ın yeni otel markası 'Turkish Trump'a emanet

Turizmde Trump Hotels markasını ABD’de yaymak için yeni bir marka yaratıldı. Kerim Ülker imzalı habere göre, geçen hafta Trump Hotels’in CEO’su Eric Dangizer bu markanın “Scion” adıyla çalışacağını, 4 yıldızlı statüte hizmet vereceğini açıkladı. 17 farklı görüşme yapan Dangizer’in masaya ilk oturduğu isim ise Mükemmel Sarımsakçı. Yani Turkish Trump.

Dallas’a yapılması planlanan Scion, Trump Hotels’in ilk konsepti olacak. Scion Dallas adıyla anılacak otelin yatırımcısı ve geliştirisi olan Mükemmel Sarımsakçı, “220 odalı bir proje geliştiriyoruz” diyor. 6 kattan oluşacak otelde fiyatlar ise 200-300 dolar civarında seyredecek.

Proje bedeli 50 milyon dolar

Dallas Belediye Binası’na yürüme mesafesindeki otel, St. Paul caddesinde yer alacak. Sarımsakçı, otelin 50 milyon dolara mal olacağını ve 2019’un ilk çeyreğinde hizmete gireceğini belirtiyor. ABD basınında geniş yankı bulan bu yatırım için Sarımsakçı, 0.4 hektarlık alana planlanan projede 8-10 bin metrekarelik alanda lüks mağazalar olacağını, Scion için de ön mutabakat anlaşmasının imzalandığını kaydediyor.

Trump Hotels yönetimi, bu çalışma hakkında yorum yapmaktan kaçınırken, ABD basınına konuşan “Trump Organisation” tarafından görevlendirilen Cumhuriyetçi avukat Bobby Burchfield, “Birkaç ay önce Mükemmel Sarımsakçı ile görüşmeler yaptık” diyerek etik incelemenin sürdüğünü, anlaşmanın kesin imzasının henüz tamamlanıp atılmadığını ifade ediyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.