Troya Yılı bir Türkiye projesidir

TÜROB’un Conrad İstanbul Bosphorus Hotel’de gerçekleştirdiği etkinlikte konuşan Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Turizm Komitesi Üyesi Armağan Aydeğer, 2018 Troya yılı ile ilgili bilgiler verdi.

31/12/2019 23:40
Troya Yılı bir Türkiye projesidir

Troya Yılı’nın sadece Çanakkale olmadığını belirten Aydeğer; bunun Türk turizminin tanıtımı için önemli bir basamak olduğunu söyledi.

Aydeğer konuşmasının devamında dünyanın en çok tanınan arkeoloji markasının Kudüs’ten sonra Troya olduğuna dikkat çekti.

Günümüzün dünyasında turizm hareketinin kesinlikle çok güçlü algı yönetimine ihtiyacı olduğunu ifade eden Aydeğer; bunun için de sürdürülebilir etkinlik yönetimine ihtiyaç var. 2018 Troya Yılı’nın bir Türkiye projesi olmasıyla ilgili motivasyon kaynağımız buradan geliyor. Çok güçlü bir argüman olan Troya ile dünya çapında bir atılım yapabileceğimizi düşünüyoruz.” dedi.

Aydeğer; konuşmasını şu ifadelerle tamamladı: “2018 Troya Yılı Türkiye projesidir. Bölgemizi ziyaret eden ziyaretçiler başta İstanbul olmak üzere; Efes, Bergama gibi birçok kültür aksına yönelmektedir. Bu nedenle Troya Yılı’nı sadece bir Çanakkale projesi olarak görmemek gerekmektedir.”


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.