Travel Expo Ankara başladı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmaları bir araya getiren "Travel Expo Ankara 2017 Turizm Fuarı" renkli etkinliklerle kapılarını açtı. 23 Mart'ta başlayan fuar, 26 Mart'ta sona erecek.

31/12/2019 23:40
Travel Expo Ankara başladı

ATO Congresium’un, 10 bin metrekarelik alanında açılan uluslararası fuar, yurt içinden 10 milyon insanın ilgi alanı içerisinde yer alıyor. İran ve Kıbrıslı turizmcilerin onur konuğu, Diyarbakır’ın ise kardeş şehir olarak temsil edileceği fuar; Başkent Ankara için büyük önem taşıyor. Fuarda Ankara ve çevresi başta olmak üzere, tüm Türkiye’nin turizm ürünlerinin tanıtım ve pazarlanmasının yapılması hedefleniyor.

2. Travel Expo Ankara'da 7 ülkeden 42 şehir 220 katılımcının katıldığı Fuarda Kardeş Şehir Diyarbakır oldu. Atis Fuarcılık, sektörün bu en önemli organizasyonu için yine Kültür ve Turizm Bakanlığı dahil pek çok önemli kurumun desteğiyle hareket ediyor. Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği (ATİD)’nin ana sponsor olarak görev aldığı Travel Expo Ankara’da; sektör temsilcileri, on binlerce tüketiciyle aynı platformda buluşuyor.

Haymana Ankara'da bulunan Grannos Thermal Hotel Convention Center, Travel Expo Ankara Fuarı'nda en çok ziyaret edilen otel standı oldu. Kendisine ayrılan alan içinde masaj kompleksi kuran sağlık oteli Grannos Thermal Hotel Convention Center, Travel Expo Ankara Fuarı'nda en çok ziyaret edilen otel stlen turistlerinde beğenisini kazanmış bulunuyor. Ankara ve çevresindeki misafirlerini ağırlayan Grannos Thermal Hotel yurtdışından gelen turistler tarafından da ilk tercih edilen sağlık oteli oluyor.

Hizmet üreten ve hizmet alan karşı karşıya, aracısız bir araya gelecek ve seyahat planlarını oluşturalacak. 2. Travel Expo Ankara'da 4 gün sürecek fuarda ziyaretçilere tatil planları için birbirinden uygun seçenekler sunulacak, farklı kültürlerden renkli etkinlikler de sergilenecek. Fuarda, turizm sektörüne dair tüm yenilikler ve sunulan fırsatlarla katılımcı firmalara güçlü iş bağlantıları kurma imkanı da tanınacak

7 ülkeden 42 şehir 220 katılımcının yer aldığı 2.Travel Expo Ankara 2017 Turizm Fuarında Onur konuğu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olurken, Diyarbakır ise kardeş şehir olarak yerini aldı. Travel Expo Ankara'nın açılışı Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Yayman tarafından gerçekleştirdi. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.