Trakya'da 4 gün süren festival coşkusu

4-6 Ağustos tarihleri arasında Erikli Sahili Keşan Belediye Plajı’nda düzenlenen “Trakya Fest”, rekor katılımla sona erdi.

31/12/2019 23:40
Trakya'da 4 gün süren festival coşkusu

35 bin kişinin izlediği Trakya Fest'te ünlü sanatçılar sahne aldı.  #birliktegüzel sloganıyla Trakya bölgesinde ilk kez gerçekleştirilen festivalde 17 konser gerçekleştirildi. Festivale, toplam 35 bin kişi katıldı.

Trakya Fest’in ilk gününde Manga, Bülent Ortaçgil, Deniz Tekin, Zakkum ve Niyazi Koyuncu sahne alırken, festivale katılan izleyiciler unutulmaz anlar yaşadılar. Günlük katılımın yanı sıra, kamp alanında konaklayarak 3 gün boyunca sahne alacak sanatçıları izleme fırsatı da sağlayan “Trakya Fest”in ilk gününe 10 bin kişi katıldı.

Trakya Fest’in ikinci gününde  gençlerin beğeni ile dinlediği Manuş Baba, Adamlar, Selçuk Balcı’nın yanı sıra, daha büyük yaş gruplarına da hitap eden Leman Sam ve Duman festivale katılan tüm izleyicileri coşturdular. Trakya Fest”in ikinci gününe ise 12 bin kişi katıldı.

Trakya Fest’in son gününde ise, gündüz bölümünde Apolas Lermi, Yüz yüzeyken Konuşuruz, Son Feci Bisiklet gibi gençlerin beğeni ile dinlediği gruplar yer alırken, 18.00’den itibaren Jehan Babur, Yeni Türkü, Moğollar ve Hayko Cepkin ile Şebnem Ferah sahne alarak gençler ve daha ileri yaştaki hayranlarını coşturdular. “Trakya Fest”i üç gün boyunda toplam 35 bin kişi izlerken, 10 bin kişi de festival boyunca kamp alanında konakladı.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.