The Sofa Hotel, Autograph Collection oluyor

Otellere endüstriyel mutfak sağlayan Makpa’nın patronu Ali Sözmen ile son dönemlerin en önemli sanatsal etkinliği haline gelen Contemporary Istanbul’un kurucusu Ali Güreli’nin Nişantaşı’ndaki The Sofa Hoteli hizmete açıldığından bire kendi özgü yanlarıyla adından söz ettirdi.

31/12/2019 23:40
The Sofa Hotel, Autograph Collection oluyor

Para Dergisi’nin haberine göre, The Sofa Hotel’in patronları, Marriott grubu markalarından ve henüz Türkiye’ye girmemiş olan Autograph Collection’ı getirerek bundan sonra yollarına bu markayla devam edeceklermiş.

Dünyada 120 tesis işleten Autograph Collection, iş dünyasına son derece kişiselleştirilmiş hizmetler sunan, eşsiz butik deneyimi yaşatan bir marka olarak biliniyor. 120 tesisin her biri kendine özgü bir yapıya sahip. Her tesis kurucusunun tutkusu, farklı tasarım, yerellikle doğal bir ilişki içinde olma ve farklı bir deneyim yaşatmalarıyla öne çıkıyor.

The Sofa’nın da bu marka altında işletilmeye başlamasıyla otelin girişinin olmayacağı o bölümün tapas restorana dönüştürüleceği belirtiliyor. Bilindiği gibi Sofa’nın patronları bu oteli tasarlarken, sanat ve kültürü önde tutan bir konsepti benimsemişti. Dünyadaki diğer Autograph Collection’lar gibi, Sofa’nın da kurulumundan bu markaya dönüşmesine kadarki öyküsün anlatılacağı, kurucularının ruhunu yansıtan ayrıntılara yer verileceği söyleniyor.

Ortaklardan Ali Güreli 2007 yılında The Sofa Hotel'i sanat ve kültürü önde tutan bir tesis olarak hizmete açmıştı. Güreli, otelcilik anlayışını şöyle özetlemişti: “Müşterilerimiz belli bir kültüre sahip, otelden çıktıkları zaman iyi yemek yemesini bilen, belli bir yasam tarzı olan bir kesim. Dolayısıyla bu da bizim personel politikamızdan işletme değerlerimize bütün iş anlayışımızı belirliyor.” Autograph Collection’ı bilen uzmanlar, bu hizmet anlayışının birkaç tık daha yukarılara taşınacağını savunuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.