The Marmara'dan satış açıklaması

The Marmara Collection'dan yapılan açıklamada, The Marmara Taksim’in satışının söz konusu olmadığı belirtildi.

31/12/2019 23:40
The Marmara'dan satış açıklaması

The Marmara Collection'dan yapılan açıklama şöyle:

"Para Dergisi’nin 05.03.2017 tarihli sayısında “The Marmara’nın Satışı Gündemde” başlıklı haberi sonrasında, bazı haber sitelerine yansıyan alıntı haberle ilgili olarak bazı noktaları paylaşmak arzusundayız.

Haberde bahsedilen The Marmara Taksim’in satışının gündemde olduğu ifadeleri gerçeği yansıtmamaktadır; otelin satışı söz konusu değildir.

The Marmara Collection, turizm ve otelcilik sektörünün en köklü yerli aktörlerinden biri olarak 1978 yılından bu yana hizmet vermektedir. Turizm ve otelcilik sektörünün en güçlü yerli oyuncularından olan ve The Marmara Collection otellerinin en gözdesi The Marmara Taksim; hizmet kalitesi, yerli ve modern kültürü harmanlayan hizmet anlayışı ile sektörün güçlü aktörlerinden biri olmayı başarmıştır.

2015 yılında yenilenen İstanbul’un simge yapılarından The Marmara Taksim; lobisinden toplantı odalarına, Kral Dairesi’nden resepsiyonu ve havuzuna kadar tamamıyla renove edilerek, 25. yaşına yepyeni hizmet anlayışı ve tasarımıyla girerek konuklarını ağırlamaya devam etmektedir."

Saygılarımızla

The Marmara Collection

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.