Şule Başaran görevinden ayrıldı

Turizm sektörünün yakından tanıdığı ve sevilen ismi Şule Başaran, 2003 yılından bu yana Kavaklıdere Şarapları A.Ş.’de yürüttüğü Pazarlama Koordinatörlüğü görevine veda etti.

31/12/2019 23:40
Şule Başaran görevinden ayrıldı

Başaran, kariyeri boyunca Türk Şarapçılığının yurt içi ve yurt dışında tanınmasında dikkat çekici ilklere imza attı.  Türk şarapçılığının Michelin Yıldızlı  restoranlara girmesini sağlayan, söz konusu girişimle ilgili yurt dışında ciddi çalışmalar  yapan,  uluslararası Turizm fuarlarında, Türk şaraplarının ve Türkiye turizminin tanıtılmasında yıllarca  destek veren  Başaran ,yakın zamanda kurulan Ulusal Gastronomi Birliği’nin de Kurucu Üyesi ve Şarap Başkanı’dır. Uluslararası Gastronomi Derneği olan  Chaine des Rotisseurs  Antalya Bölge Yönetim Kurulu Üyeliği  ve Ordre Mondial des Gourmets Degustateurs Başkanlığı’nı da yapan Başaran, İngiltere'de  bulunan  Wine&Spirit Education Trust (WSET) School London‘ın Advanced seviyesi formasyonunu bitirmiştir.

Şule Başaran, şarapçılık sektöründe profesyonel yönetim uygulamalarının yapılandırılmasında önemli çalışmalar yapmış olup ekibi ile sayısız organizasyonlara imza atmıştı. Şule Başaran yaptığı açıklamada; “14 yıldır parçası olduğum Kavaklıdere Şarapları Ailesi ile işbirliğimiz değişik platformlarda devam edecek, bugüne kadar benden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve bana olan  güvenini hep hissettiren Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali Başman’a,  Sayın Murat Başman ve Sayın Cevza Başman’a , bu süreçte her zaman yanımda olan tüm mesai arkadaşlarıma ve sektörden dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Bundan sonraki süreçte Türk şaraplarının hak ettiği değer için yurtiçi ve yurtdışında çeşitli projelerle sektörde varlığımı sürdüreceğim" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.