Steigenberger marka adını değiştirdi

Almanya merkezli otel zinciri Steigenberger, marka yapısında değişikliğe gitti. Şirket tarafından yapılan açıklamada, Steigenberger markasının bundan sonra Deutsche Hospitality olacağı belirtildi.

31/12/2019 23:40
Steigenberger marka adını değiştirdi

Deutsche Hospitality'nin çatı isim olacağı belirtilen açıklamada, şirket bünyesindeki diğer üç markanın da bu şemsiye altında toplanacağı ifade edildi.

ÜÇ MARKASI VAR

Steigenberger, Jaz in the City ve IntercityHotels markalarını bünyesinde barındıran Steigenberger Hotels, bundan sonra yola Deutsche Hospitality ismiyle devame decek. Şirketin CEO'su Puneet Chhatwal, ''Bu iki kelime bir yandan bizim Alman köklerimizi, diğer yandan da küresel vizyonumuzu ortaya koyuyor. Yeni şemsiye marka, uluslararası alanda büyümemiz ve yenileşmemiz anlamında bize dinamizm katacak.'' dedi.

12 ÜLKEDE 116 TESİS

12 ülkede 56 farklı noktada 116 oteli bulunan (bunlardan 20 tanesi yapım aşamasında) Deutsche Hospitality'nin Türkiye'de de iki tane tesisi bulunuyor. Bunlardan bir tanesi Steigenberger Maslak, diğeri ise Steigenberger Airport Hotel. Zincirin, Mısır'ın başkenti Kahire ve turistik merkzi Şarm El Şeyh'te de birer oteli yapım aşamasında bulunuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.