Spor turizmine büyük katkı

Niğde’de kurulu Samistal Travel’den spor turizmine katkı. Acenta, sektörün kriz yaşadığı bir ortamda 16’sı yabancı 40 futbol takımını Antalya’ya getiriyor.

31/12/2019 23:40
Spor turizmine büyük katkı

Rezervasyonlar yapıldı, 40 takım Antalya’ya geliyor. Bu yıl 6’ıncısı düzenlenecek olan veteranlar  "Atatürk Bahar Futbol Turnuvası"na 800 sporcu katılacak. Acenta sahibi, turnuvanın yapılacağı Wow Topkapı Palace 0tel ile 260 odalık anlaşma imzaladı.

Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından eski futbolcular Antalya’da bu yıl 6’ıncısı gerçekleştirilecek olan ‘’Atatürk Bahar Futbol Turnuvası’’nda buluşacak. "Atatürk Bahar Futbol Turnuvası’’nın sponsorluğunu yapacak olan Samistal Travel Kurucusu Cevdet Eroğlu, Antalya’da bu yıl 6’ıncısı düzenlenecek olan organizasyona 16’sı yabancı 40 takımın katılacağını söyledi. Turnuva’nın 25-30 Nisan tarihlerinde düzenleneceğini belirten Eroğlu, müsabakaların WOW Topkapı Otelin sahasında gerçekleştirileceğini belirtti.

Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından 800 eski futbolcunun Antalya’da buluşacağını ifade eden Cevdet Eroğlu, nefesleri kesecek böylesine büyük önemli bir organizasyona imza atmaktan büyük mutluluk duyduklarını bildirdi. Eroğlu, karşılaşmaların 30’ar dakikadan iki devre halinde yapılacağını ve her takımın 7 oyuncu değiştirme hakkının olacağını sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.