Sömestr tatilinin gözdesi belli oldu

Teknoloji ve rezervasyon çözümleri sunan HotelsPro, velilerin ve öğrencilerin sabırsızlıkla bekledikleri sömestr tatilinde en çok tercih edilen ülke ve şehirleri açıkladı.

31/12/2019 23:40
Sömestr tatilinin gözdesi belli oldu

Dünyanın önde gelen seyahat ve konaklama ürünü tedarikçilerinden MetGlobal şirketler grubunun, global seyahat sektörü profesyonellerine teknoloji ve rezervasyon çözümleri sunan markası HotelsPro, velilerin ve öğrencilerin sabırsızlıkla bekledikleri sömestr tatilinde en çok tercih edilen ülke ve şehirleri açıkladı.

Sömestr tatilinin gözde ülkesi Fransa

Türk tatilcilerin sömestr tatili için bu yıl tercih ettikleri ülkeler sıralamasında birinciliği Fransa elde etti. Almanya sömestr tatili için en çok rağbet gören ikinci ülke olurken, Almanya’yı İtalya ve İngiltere izledi.

Paris en çok tercih edilen şehir oldu

Türklerin yarıyıl tatili için tercih ettiği yurtdışı şehirleri listesinde ise ilk sırayı, Fransa’nın başkenti Paris aldı. Paris’i sırasıyla Dubai, Londra, Milano, Dusseldorf ve Roma izledi.

İstanbullular Paris’i, Ankaralılar Milano’yu, İzmirliler Frankfurt’u tercih etti

Türkiye genelinde sömestr tatili için rağbet gören yurtdışı şehirleri arasında Paris, İstanbulluların ve Bursalı seyahat severlerin öncelikli tercihi oldu. Ankaralı seyahat severlerin tatil için öncelikli tercihi İtalya’nın Milano şehri olurken, İzmirliler ise Almanya’nın Frankfurt şehrini tercih etti.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.