Sofa Hotel’den sağlıklı yaşam seminerleri başladı

“Hayatın tadını çıkartmak için sağlıklı yaşa!” mottosuyla düzenlenen özel davette kendi alanında uzman birçok doktor wellness ve sağlıklı yaşam üzerine davetlilerle özel konuları paylaştı.

31/12/2019 23:40
Sofa Hotel’den sağlıklı yaşam seminerleri başladı

Sofa Hotel Greenspa Wellness &Sağlıklı Yaşam seminerinin ilkinde zamanın izlerini nasıl değiştirip durduracağımızı ve geri alacağımızı kendi alanında uzman doktorların katıldığı seminerde anlatıldı. Dr. Aydın Duygu’nun “Dr. Amino asit- Vücudumuzun yapı taşı” , Dr. Erdem Öner’in “Beslenme, sağlık ve gıda güvenliğinde madalyonun öteki yüzü”, Dr. Semra Tamer Levent’in “Gıda Duyarlılığı, bağırsak sağlığı ve bağışıklık sistemi”, Dr. Süreyya Şahinoğlu’nun Hücre içi mineral ve metaller” konuları davetlilerden büyük ilgi gördü.

Amantara ile Sağlıklı yaşam danışmanlığı hizmeti

Doğal, sıcak atmosferi, odaların modern çizgisi ve kaliteli sunumuyla göze hitap eden GreenSpa' yı diğer spa’lardan ayıran en önemli yanıysa organik trend ürünleriyle de hizmet veriyor olması. İlhamını Osmanlı ve Fransız şifa reçetelerinden alan bunları saf lokal bitkiler ve özler ile birleştiren Amantara, uluslararası standartlarda, doğal ürünler sunuyor. “Şifa” anlamına gelen Aman ile “en parlak yıldız” Tara’nın birleşmesi ise, tecrübelerin, deneyimlerin nesilden nesile yansımasını temsil ediyor. Bu yüzden de adeta bir sağlık danışmanı olarak hizmet veriyor.

Ürünlerini karakteristik şişeler, renkli can alıcı kutular, çarpıcı renkler, altın ve artizan ruhu ile sunan Amantara Türkiye'nin doğasını özel reçeteler ile birleştiren bir “İyileşme” markası. Yenilebilecek kadar doğal ürün statüsünde konumlanan marka, sağlığa önem veren, sıradanlıktan uzak, araştıran, dünya gezen, şifaya inanan, "kişiye ve her nesile özel" hissiyatını alan, alternatif tıbba inanan şifacı- iyileşme hikayelerinden aldığı lokal ilhamla Amantara, “kişiye ve her nesile özel” hizmet felsefesini yansıtıyor.

İşte bu yüzden hamam, SPA, aromaterapi, tekstilin yanı sıra seminer ve eğitim programlarıyla da müşterilerinin hayatına dokunuyor. Amantara- Sağlıklı Yaşam Danışmanlığı &Wellness serisinde body scrub, food scrub, bakım ve germe sağlayan Fransız yüz maskesi, kaş- kirpik bakım yağı gibi ürün seçenekleri bulunuyor. Bu bakımları GreenSpa merkezlerinde yaptırabileceğiniz gibi, SPA’dan ürünleri alıp kendiniz de kullanabiliyorsunuz. O zaman bir değişiklik yapın, kendinizi şımartın. Bunu yaparken de mekan olarak GreenSpa’yı ürün olarak Amantara’yı seçin ki hem sağlıklı yaşamın yolunu bulun hem moral.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.