Skal İstanbul üyeleri ‘Hamsili Pilav’ gecesinde buluştu

Skal International İstanbul Kulübü tarafından her yeni yılın ilk günlerinde düzenlenen geleneksel ‘Hamsili Pilav’ gecesi 17 Ocak Salı akşamı Konak Hotel’de üyelerin katılımıyla gerçekleşti.

31/12/2019 23:40
Skal İstanbul üyeleri ‘Hamsili Pilav’ gecesinde buluştu

Skal Internatonal İstanbul Kulübü üyeleri, Skal International İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Bahar Birinci, Yönetim Kurulu üyeleri Ata Eremsoy, Ayşe Önen, Elif Balcı Füsunoğlu, Can Arınel, Selma Tatar, Özen Kırant Yozcu’nun katılımı ile düzenlenen ‘Hamsili Pilav’ gecesi Savaş ve Dilek Gürsel’in ev sahipliğinde yapıldı.

Skal International İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Bahar Birinci’nin konuşmasıyla başlayan  ‘Hamsili Pilav’ gecesi yönetim kurulu ve üyelerin geleneksel Skal toast’uyla devam etti.

Bahar Birinci konuşmasında: “Yeni bir senenin ilk buluşmasını bir dost evinde ve misafirperverliğinde yapmanın çok mutluluk verici olduğunu söylemek isterim.  Konak Hotel’in sahipleri Savaş ve Dilek Gürsel’e dostlukları, misafirperverlikleri ve bu samimi ortamı bize sağladıkları için çok teşekkür ediyorum. Ülkemiz ve sektörümüz yeni seneye maalesef iyi başlamadı. 2017 yılının barış, huzur, dostluk içinde geçmesini ve turizm sektörü çalışanları olarak başarılı işlere imza atmamızı temenni ederim. Ayrıca Skal kardeşlerimin dostlukları için şükranlarımı sunarım” dedi. ‘Hamsili Pilav’ gecesine ev sahipliği yapan Dilek ve Savaş Gürsel’e Boyut Yayınlarının  ‘Cihannüma’ kitabı armağan edildi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.