Skal İstanbul Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutladı

Skal International İstanbul Kulübü tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlaması, Demirören İstiklal Palas Hotel’de üyelerin ve eşlerinin katılımıyla gerçekleşti.

31/12/2019 23:40
Skal İstanbul Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutladı

Skal Internatonal İstanbul Kulübü üyelerinin ve eşlerinin katılımıyla gerçekleşen Cumhuriyet Bayramı kutlaması; Skal International İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Bahar Birinci, Yönetim Kurulu üyeleri Ata Eremsoy, Ayşe Önen, Elif Balcı Füsunoğlu, Can Arınel, Selma Tatar ve Demirören İstiklal Palas Hotel’in Genel Müdürü Blagoy Lergay’ın ev sahipliğinde düzenlendi.

Cumhuriyet Bayramı’nın coşkuyla kutlanıldığı gecede, barkovizyonda Atatürk fotoğrafları gösterilirken konuklar, Türk bayrakları ve DJ Emin Ertuğrul’un eşliğinde 10. Yıl Marşı’nı söyledi. Geleneksel Skal toast’un da yapıldığı geceye konuklar, Türk bayrağını simgeleyen kırmızı ve beyaz renkte kıyafetler ya da aksesuarlarla katıldı.

Bu anlamlı gecede konuşma yapan Bahar Birinci, “Atatürk’ün Türk milletine hediye ettiği en büyük eser olan Cumhuriyet’in kuruluşunun 93. yılına ulaşmanın sevincini sizlerle bu gecede paylaşmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum. Birlikte, her zaman mutlu ve coşkuyla kutlanacak nice Cumhuriyet Bayramları diliyorum.

Ayrıca bu geceyi bizim için hazırlayan ve bizi misafir eden dostlarımız Demirören İstiklal Palas Genel Müdürü Blagoy Lerga’ya, Satış ve Pazarlama Direktörü Sinem Göksel’e ve Operasyon Direktörü Osman Zuhel’e de çok teşekkür ediyorum” dedi. Gecede, Demirören İstiklal Palas Hotel’in Genel Müdürü Blagoy Lergay’a Boyut Yayınları’ndan “Kemal’in Türkiye’si” isimli kitap hediye edildi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.