Skal International İstanbul Kulübü “Dünya Skal Günü”nü kutladı

‘28 Nisan Dünya Skal Günü’, Skal International İstanbul Kulübü tarafından düzenlenen öğle yemeğinde Elite World Europe Hotel’de üyelerin katılımıyla kutlandı.

31/12/2019 23:40
Skal International İstanbul Kulübü “Dünya Skal Günü”nü kutladı

Skal International İstanbul Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Bahar Birinci, Yönetim Kurulu üyeleri Ayşe Önen, Can Arınel, Elif Balcı Füsunoğlu, Selma Tatar, Özen Kırant Yozcu’nun ve Skal Internatonal İstanbul Kulübü üyeleri ve Uluslararası Skal Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile düzenlenen öğlen yemeği, Elite World Hotels Genel Müdürü Ünsal Şınık ve Elite World Hotel Europe Genel Müdürü Murat Arslan’ın ev sahipliğinde yapıldı.

Dünya Skal Gününe denk gelen bu yemek için İspanya’daki merkezden gelen Skal International CEO’su Daniela Otera, Skal International’ın gelecek planları ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda Skal’ın gelecek yıllardaki stratejik planlarından bahseden Otera, Skal ülkeleri arasında Türkiye’nin artan Skal üyeleri ile büyük ve önemli bir potansiyel olduğunu ve üyelerin destek ve deneyimleri ile bölgedeki potansiyelin büyüyeceğini belirtti. Sunum sonrasında üyelerin sorularını cevaplayan Otera’ya Bahar Birinci tarafından hediyesi takdim edildi.

Skal International İstanbul Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Bahar Birinci’nin konuşmasıyla başlayan öğle yemeği, yönetim kurulu ve üyelerin geleneksel Skal toast’uyla devam etti. Bahar Birinci konuşmasında: “Nisan ayı yemeğinde sizlerle yeniden birlikte olmaktan ve Skal camiası için çok önemli olan bugünü birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Bugün aramızda önemli bir misafirimiz bulunuyor.

Skal International Ceo’su Daniela Otero. Kendisi bizlere Skal’ın gelecek planları ile ilgili bir sunum yapacak. Bu güzel günde bizi misafir eden Elite World Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Emek Elik, Elite World Hotels Genel Müdürü Ünsal Şınık ve Elite World Europe Hotel Genel Müdürü Murat Arslan’a şükranlarımı sunmak isterim” dedi. Bu öğle yemeğine destek veren Elite World Hotel Europe Genel Müdürü Murat Arslan’a, Boyut Yayınları'nın “Cihannümâ” kitabı armağan edildi.

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.