SeturSelect birinci yaşını kutluyor

Birinci yaşını kutlayan SeturSelect, seyahat kavramının ötesine geçerek misafirlerinin hayallerini gerçekleştiriyor.

31/12/2019 23:40
SeturSelect birinci yaşını kutluyor

Setur’un 50 yılı aşkın sektör deneyimini turizm trendleri ve teknoloji ile birleştirerek oluşturduğu SeturSelect,  misafirlerinin hayallerindeki tatili yaşamalarına olanak veren kişiye özel seyahatler ile özel rotalarda seçkin programlara imza atıyor. Geçen yılın Mayıs ayından bu yana düzenlediği kişiye özel seyahatlerde 4500, butik turlarda ise 500’ü aşkın misafirine unutulmaz deneyimler yaşatan SeturSelect, markalaşma sürecinin ardından ilk yılında birçok özel seyahate imza attı. Düzenlenen özel rotalar arasında “Ayhan Sicimoğlu ile Gubbio’da Mantar Avı”, “Ayhan Sicimoğlu ile Nice Cote d’Azur”, “Andre Bocelli Toskana Konser Turu”, “Livingstone İzinde Gerçek Afrika”, “Viyana Noel Pazarları”, “Laponya”, “Hindistan Holi Festivali”, “Japonya Sakura Festivali” yer alıyor.

Seçkin zevklere özel kusursuz seyahatler

Rotası özel zevklere göre hazırlanan SeturSelect seyahatleri, bütçeye uygun otel seçenekleri, ulaşım alternatifleri, restoran önerileri, vize işlemleri desteği, rehberlik hizmetleri ve turları da kapsıyor. Turlar dahilindeki tüm aktiviteler en ince ayrıntısına kadar planlanıyor. Misafirlerine kusursuz bir deneyim yaşatmak amacıyla SeturSelect, dünyaca ünlü Abercrombie&Kent, Virgin Limited, Orient Express ürünlerinin yanı sıra Four Seasons Preferred Partner, Starwood Luxury Privilege ve Mandarin Oriental Fan Club üyelikleri ile de misafirlerine çok özel avantajlar sunuyor.

Turizm sektörüne hızlı bir giriş yaparak rakipleri arasından sıyrılmayı başaran SeturSelect, yeni dönemde de misafirlerinin hayallerini gerçeğe dönüştürerek unutulmaz deneyimlere imza atmaya devam edecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.