Sefahathane 25’inci yılını kutluyor

25 yıldır Beyoğlu’nda Osmanlı döneminde yapılan tarihi bir binada sevenlerine hizmet veren Sefahathane, çeyrek asırlık macerasını 17 Kasım’da ‘Birlikte Güzel’ diyerek kutlayacak.

31/12/2019 23:40
Sefahathane 25’inci yılını kutluyor

Kurulduğundan bu yana, tarih kokan binasında iki jenerasyona ev sahipliği yapan ve kaliteli müziğinin adresi Sefahathane çeyrek asırdır sevenlerine kaliteli hizmet sunuyor. Son dönemde Beyoğlu’nun değişen yapısına rağmen, ilk günkü heyecanı ile hizmet veren Sefahathane çeyrek asırlık yolculuğunu büyüyerek sürdürecek.  

Beyoğlu Atlas Pasajı’nda 25 yıl önce benzersiz bir café bar olarak hizmet vermeye başlayan Sefahathane adını, üst katında bulunan ve 2. Mahmut’un yanı sıra, Devlet Güzel Sanatlar Galerisi tarafından da kullanılan muhteşem mekandan aldı. Osmanlı döneminde Beyoğlu’na eğlence için gelen kişilerin at arabalarını bağladıkları binaya kurulan Sefahathane, ilk günkü tazeliğini hala koruyor. 25. Yılını kutlamaya hazırlanan Sefahathane, herkesi 17 Kasım’da Beyoğlu’ndaki tarihi binasına Birlikte Güzel demeye bekliyor.  

Kutlama gününde ünlü gitarist Akın Eldes sahne alacak. Eldes’e sahnede bas gitarda Akıncan Eldes, davulda ise Nedim Tanyolaç eşlik edecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.