Sait Halim Paşa Yalısı’na yeni Genel Koordinatör

Sait Halim Paşa Yalısı İşletmesi’nin Genel Koordinatörlüğüne, Cana Ataç atandı.

31/12/2019 23:40
Sait Halim Paşa Yalısı’na yeni Genel Koordinatör

Sait Halim Paşa Yalısı İşletmesi’nin Genel Koordinatörlüğüne atanan Cana Ataç, çok başarılı bir öğrencilik dönemi yaşadı. 1997’de Üsküdar Amerikan Lisesi’ni bitiren Ataç, üniversite giriş sınavlarında Türkiye doksan dokuzuncusu olarak Boğaziçi Üniversitesi İşletme  bölümünü kazandı. Ancak yüksek öğrenimini tam bursla North Carolina’da Davidson College’da 1997-2001 yılları arasında üstün başarı ile tamamladı.

Amerika Birleşik Devletleri’nde yüksek öğrenimini tamamlayan Cana Ataç 2001 yılında Türkiye’de Arthur Andersen (Ernst Young)’da profesyonel iş hayatına başladı.  2003-2011 yılları arasında Arçelik A.Ş.’de  yurt içi, yurt dışı üst düzey görevlerde bulunan Ataç, 2011-2014 arasında da Doğuş Medya Grubu ve Markafoni’nin ortak kuruluşu  Enmoda.com’da pazarlama ve  prodüksiyon yöneticisi olarak e-ticaret alanında başarılı çalışmalara imza attı. 2014’te Sait Halim Paşa Yalısı İşletmesi tarafından Pazarlama Koordinatörü olarak transfer edildi.

Pazarlama ve Satış Koordinatörü olarak çalışma hayatını sürdürdüğü Sait Halim Paşa Yalısı İşletmesi’ne 2017 yılı başında;  Genel Koordinatör olarak atanan Cana Ataç, öğrenciliğinde ve profesyonel hayatında ulusal ve uluslararası çok sayıda kursa ve konferansa katıldı. Cana Ataç evli ve çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca biliyor.  


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.