Rusya'ya haftada 470 uçuş

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Rusya'ya yapılan tarifeli ve charter seferler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arslan, Haziran ayı sonu itibariyle haftalık sefer sayısının 470'e çıkacağını belirtti.

31/12/2019 23:40
Rusya'ya haftada 470 uçuş

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Rusya'ya yapılan tarifeli ve charter seferler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Airporthaber'de yer alan habere göre Bakan Arslan: "Charter uçuşları şu an tamamen sorunsuz devam ediyor. Rusya'da 18 noktaya tarifeli seferler düzenliyoruz, yeni geçici noktalar da ilave edilerek bu sayı 26'ya çıkmış durumda. Bunun daha da artırılması adına yeni noktaların eklenmesi adına görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

Öte yandan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Rusya'ya geçtiğimiz yıl yapılan seferlerin bu yıl yaklaşık 3 katına çıktığını belirteren şöyle konuştu; "2016 yılında haftalık Türk taşıyıcıların Rusya'ya gerçekleştirdikleri sefer sayısı 102 iken, sayı 365 olmuş durumda. Son müzakerelerle haftalık sefer sayısının Haziran 2017 sonu itibariyle de 470'e çıkarılması öngörülüyor".


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.