Ruslar'ın müzik festivali Bodrum'a geliyor

Rusya'nın ünlü müzik organizasyonlarından birisi olan Radio Chanson Müzik Festivali, 24 Eylül -1 Ekim 2017 tarihlerinde Bodrum'da düzenlenecek.

31/12/2019 23:40
Ruslar'ın müzik festivali Bodrum'a geliyor

Rusya'nın önde gelen dünyaca ünlü festivallerinden biri olan Radio Chanson Müzik Festivali, bu yıl Muğla'nın Bodrum ilçesi, Göltürkbükü Mahallesi'ndeki Hilton Bodrum Türkbükü'nde düzenlenecek. Festivale katılacak şarkıcılar, hayranları ile geceleri sahnede, gündüzleri ise otelin birçok alanında beraber olacak.

24 Eylül - 1 Ekim tarihlerinde düzenlenecek festivalde sahne alacak şarkıcılar arasında Stas Michailov, Aliona Sviridova, Igor Sarukhanov, Mikhail Bublik, Alexander Rozenbaum, Mikhail Bublik ve Alexander Novikov'un yer aldığını ve festivale şimdiden büyük ilgi gösterildiğini belirten Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa Genel Müdürü Zafer Tangil, dünyanın farklı ülkelerinden hem festival hem tatil için gelecek turistlerin rezervasyonlara başladıklarını anlattı.

Tangil, "Bölgenin Rusya'da tanıtımı için işletme olarak ciddi çaba gösterip üç yıl önce de burada yapılan festivali yeniden getirme şansını yakaladık. İyi geçen bir turizm sezonunun sonunda düzenlediğimiz festival ilçeye de ciddi anlamda Rus turist gelmesini sağlayacak. Ayrıca bu festival sadece Rusya'nın değil dünyanın önde gelen saygın festivalleri arasında yer alması ile de önem taşıyor" dedi. (DHA)            

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.