Rixos’ta yıldızlarla dolu bayram şöleni

Rixos Hotels, misafirlerine bayram coşkusunu birbirinden özel performanslarla doyasıya yaşatacak.

31/12/2019 23:40
Rixos’ta yıldızlarla dolu bayram şöleni

Rixos Premium Göcek, bayramı pop müziğin yıldızlarından Mirkelam ile karşılıyor. Bayramın ilk günü olan 12 Eylül’de sahne alacak başarılı sanatçının ardından, 13 Eylül’de Su Soley, 14 Eylül’de sevilen yorumcu Sibel Tüzün, 15 Eylül’de Six Pack müzik grubu ve bayramın son günü 16 Eylül’de caz müziğin başarılı yorumcusu Boygar misafirlerle buluşuyor.

Antalya’nın incisi Beldibi’nde doğal güzelliklerin içinde konumlanmış Rixos Sungate, 12 Eylül’de pop müziğin genç ve güzel ismi Inna’yı konuk ediyor. 13 Eylül’de Koray Avcı, 14 Eylül’de Lübnanın en ünlü seslerinden Diana Haddad & Ayman Zbib, 16 Eylül’de ise Erdem Kınay & Merve Özbey performanslarıyla unutulmayacak bir bayram tatili yaşatıyor. Ayrıca 14 Eylül’de çocuklar için özel olarak düzenlenen Rixy Kids Fest ile çocuklar bayramın tadını farklı aktiviteler ile çıkaracak.

Rixos Premium Belek’te ise, Türkiye’nin en önemli bestecisi ve Orkestra Şefi Garo Mafyan ve çok değerli müzisyenlerden oluşan Garo Mafyan & Turbulence ekibi bayramın birinci günü, 12 Eylül’de sahne alıyor.  13 Eylül’de Havana Salsa Live Band, 14 Eylül’de Square Live Band, 15 Eylül’de Salsantana Live Band grupları misafirlere çok özel performanslar sergileyecek.

Keyif Dolu Eğlencenin Merkezi: Rixos Hotels

Konumu ve üstün hizmet kalitesi ile misafirlerine hayallerin ötesinde bir tatil sunan Rixos Premium Bodrum’da bayramın birinci günü 12 Eylül’de Tuğba Özerk, 13 Eylül’de oyuncu ve şarkıcı Cem Belevi sahne alacak. 14 Eylül’de birlikte imza attıkları projeleri listelerde bir numara olan Merve Özbey & Erdem Kınay, 15 Eylül’de ise müzisyen, söz yazarı, aranjör olarak çalışmalarına ara vermeden devam eden Ozan Doğulu performanslarıyla misafirlere coşkulu anlar yaşatacak.

Kültür ve doğanın buluştuğu Rixos Premium Tekirova’da, Balkan ve Rumeli türkülerinin vazgeçilmez yorumcusu Suzan Kardeş 12 Eylül’de sevenleriyle buluşacak. Pop müziğin hızla yükselen isimlerinden İrem Derici ise bayramın ikinci günü 13 Eylül’de sevilen şarkılarını seslendirecek.

Bayramı yurtdışında geçirmek isteyen misafirleri için de farklı alternatifler sunan Rixos Hotels, Sharm El Sheikh’teki otelinde Ortadoğu’nun süperstarları Elissa ve Wael Jasser’i ağırlıyor. Adriyatik’in incisi Dubrovnik’te ve dünyanın 8. harikası olarak kabul  Palmiye Adası’nda yeralan Dubai’deki otellerinde ise dinlenmek ve keyifli bir bayram tatili geçirmek isteyen misafirlerini bekliyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.