Rixos Premium Tekirova'da Çocuk Şenliği

Rixos Premium Tekirova, her yıl olduğu gibi bu yıl da Geleneksel Rixy Kids Fest’e (Rixy Çocuk Şenliği) ev sahipliği yapıyor.

31/12/2019 23:40
Rixos Premium Tekirova'da Çocuk Şenliği

16 - 18 Ağustos 2017 tarihleri arasında üçüncüsü düzenlenecek olan festivale farklı ülkelerden binin üzerinde çocuk katılacak. Tatildeki en büyük önceliğin çocukların mutluluğu olduğunu bilen ve ruhu çocuk olan konuklarını da unutmayan Rixos Premium Tekirova, Rixy Çocuk Şenliği’ni 16 - 18 Ağustos 2017 tarihleri arasında düzenleyecek. Rixos’un eğlenceli tatil anılarına en büyük armağanı olan Rixy Club’ın doğum günü olan 16 Ağustos’ta, farklı ülkelerden gelen binin üzerinde çocuk rengarenk, heyecan ve eğlence dolu Rixy Çocuk Şenliği’ne katılacak.

Rixos Premium Tekirova’da Guinness Dünya Rekorlar Kitabı denemesi

Rixos Premium Tekirova etkinliğin ilk gününde, Rixy Club’ın 15. yaş günü kutlaması kapsamında hazırlanacak 630 metrelik “Dünyanın En Uzun Meyveli Pastası” ile Guinness Dünya Rekorlar Kitabı’na girmeyi hedefliyor.

Rekor denemesinden sonra festival alanına yapılacak kortejle başlayacak olan çocuk şenliği; eğlenceli gösteriler, aktiviteler, yiyecek - içecek sunumları ve Open Kids müzik grubunun vereceği konser ile gece yarısına kadar devam edecek. Festivalin ikinci günü 17 Ağustos’ta da İtalyan şef Danilo Zanna balayı çiftleri ile İtalyan mutfağına dair lezzet sırlarını bir workshopla paylaşacak. Akşam 22:00’da ise ünlü popstar Ani Lorak misafirlere konser verecek.

18 Ağustos 2017’de Danilo Zanna’nın sunuculuğunu üstleneceği, çocuk şeflerin yeteneklerini evlerinin usta aşçıları olan annelerine karşı sergileyecekleri Junior Chef yarışması yapılacak.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.