Rixos Premium Belek yenilendi

Rixos Premium Belek, artık konuklarını yine tanıdıkları, bildikleri zarafette ancak hizmet yelpazesi daha da genişlemiş olarak karşılıyor.

31/12/2019 23:40
Rixos Premium Belek yenilendi

Konuklarının tüm gereksinimlerine yanıt verecek şekilde yenilenen tesis, en üst düzeyde konfor sunuyor. Lüks otel kompleksinden beklenen tüm gereksinimlere yanıt verecek şekilde yenilenen Rixos Premium Belek, kaliteli servisi, mutfakta harikalar yaratan şefleri, benzersiz fitness - SPA programları ve personelin ilgili yaklaşımıyla misafirlerinin kalplerini fethediyor.

4.500 metrekarelik bir alana yayılan otelin iki katlı spa tesisinde, en ince ayrıntısına kadar işlenmiş görkemli güzellik, konforlu iç tasarım, modern teknolojiler ve uzman terapistler birarada buluşuyor.

Rixos Spor Akademisi ile sporun püf noktalarını keşfedin

Rixos Premium Belek’te konuklar, özel etkinlikler çerçevesinde antigraviti yoga, en yeni fitness trendlerinden olan pole dance, crossfit, tabata, dövüş sanatları ve meditasyon hizmetleriyle benzersiz bir deneyim yaşıyor. Otelin spor ve eğitim alanında profesyonel antrenörler tarafından oluşturulan Spor Akademisi, misafirlere 20'den fazla spor dalının sırlarını ve püf noktalarını öğrenme imkanı sağlıyor.

Rixos Premium Belek’in 700 metre uzunluğundaki özel ince kum ile kaplı bir kıyı şeridine sahip olan plajı ve kişiye özel servisi bulunan lüks pavilyonlarla konuklar benzersiz bir tatil deneyimi yaşıyor. Otelde ayrıca “Adults Only - Sadece Yetişkinler için” açık yüzme havuzu da bulunuyor.

Eşsiz gastronomik deneyimler Rixos Premium Belek’te

Zarafetin ve lüksün bir araya geldiği Rixos Premium Belek’in restoranlarında ünlü şefler Türk mutfağına uluslararası yorumlar getirirken, dünya mutfaklarından klasik lezzetler de konukların tadımına sunuluyor. Deneyimsel bir tatil imkanı sunan otelde, misafirler dalından kendileri topladıkları domatesleri kahvaltıda tadabiliyor.

"Meat & Love" steak house, "Rinna” deniz ürünleri restoranı, İtalyan ve Türk mutfaklarına ait tatlarla hizmet veren A la carte restoranlar ile Rixos Premium Belek’te misafirleri eşsiz gastronomik deneyimler bekliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.