Retaj Thermal Yalova’ya yeni genel müdür

Katar'ın ve Körfez Bölgesi'nin en büyük turizm yatırım gruplarından olan Retaj Hotels & Hospitality'nin Türkiye’deki ikinci oteli Retaj Thermal Hotel & SPA Yalova’nın genel müdürlüğü görevine Cem Aksoy getirildi.

31/12/2019 23:40
Retaj Thermal Yalova’ya yeni genel müdür

Retaj Thermal Hotel & SPA Yalova Genel Müdürlüğü görevine getirilen deneyimli turizmci Cem Aksoy, daha önce İstanbul Galata bölgesinde bulunan önemli turizm gruplarının otel müdürlüğü görevlerinde de bulunmuştu. Deneyimli turizmci Cem Aksoy ayrıca Sheraton İstanbul, Dedeman İstanbul, Cevahir Asia ve CVK Hotels gibi otellerde de üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunmuştu.

Retaj Thermal Hotel & SPA’nın Yalova ilindeki tek yabancı marka olduğuna dikkat çeken  Aksoy, ‘Thermal ve sağlık turizmi için iyi bir tanıtıma ve bölgenin desteğe ihtiyacı var. Alt yapılar buna uygun, elimizden gelen çalışmayı yapıp bu pazarda hak ettiğimiz yer olan ve en üst noktada olmak için yoğun bir çalışma içerisine gireceğiz’ dedi.

Yalova’nın ilk ve tek uluslararası oteli olan, Retaj Thermal Hotel & SPA 2015 yılının ekim ayında hizmete girmişti. 6 katlı olan otel, 2 blokta toplam 88 konforlu odasi ile hizmet veriyor. Otelin tüm odaları en iyi marka mobilyalar ve olanakları ile dekore edilmiş. Misafirlerinin şifalı ve termal suyun sağlıklı minerallerinden faydalanabilmesi için her odada Jakuzi ve duş bulunuyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.