Regnum Carya'da Despasito rüzgarı esti

Regnum Carya, tüm dünyada dinlenme rekorları kıran Despasito şarkısının sahibi Luis Fonsi’yi özel bir partide ağırlayarak misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

31/12/2019 23:40
Regnum Carya'da Despasito rüzgarı esti

Belek’in en gözde tatil mekanlarından biri olan Regnum Carya, tüm dünyada dinlenme rekorları kıran Despasito şarkısının sahibi Luis Fonsi’yi özel bir partide ağırlayarak misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Türkiye’de ilk kez sahne alan Fonsi’ye, sıkı bir Despacito hayranı olan DJ Gianluca Vacchi de eşlik etti.

Regnum Carya, geçtiğimiz ay ağırladığı ünlü İtalyan Dj Gianluca Vacchi’nin ardından bu kez Porto Riko’lu şarkıcı Luis Fonsi’yi ağırladı. Tüm dünyada dinlenme rekorları kıran ‘Despacito’yu ilk kez Türkiye’de canlı söyleyen Fonsi, Türk hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Konser öncesi soruları yanıtlayan Fonsi Antalya’ya ilk kez geldiğini ve Regnum Carya gibi eşsiz bir otelde konakladığı için mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Kısa sürede milyonlar tarafından çok sevilen şarkısının sırrını “insanları dans etmeye çağıran, mutlu eden ritmin gücü”olarak tanımlayan Fonsi, Türkiye’de ilk kez sahne aldığı için mutlu olduğunu söyledi. Daha önce gelme fırsatı bulamadığı Türkiye’yi yakından tanımak istediğini belirten Fonsi, yakın dostu Vacchi’nin Antalya davetini heyecanla kabul ettiğini dile getirdi. Türk hayranlarının ilgisinden çok memnun olan, bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Fonsi, unutulmaz sahne performansıyla da göz doldurdu.

8 Ağustos’ta Regnum Carya’ya gelen Fonsi, tüm misafirlerin beyaz giydiği latin gecesinde sahneye çıktı. DJ Gianluca Vacchi ile birlikte muhteşem bir performans sergilediği gecede 3 şarkı seslendiren Fonsi’ye, 2 kez söylediği Despacito şarkısında davetlilerin tümü eşlik etti ve Belek’te unutulmaz bir gece yaşandı. Fonsi, daha önce Vacchi’nin de kaldığı, Regnum Carya’daki mimarisi, donanımı ve özel hizmetleri ile Türkiye’de eşi bulunmayan Crown Villa’da konakladı.

Dünya genelinde 4,6 milyar kez dinlendiği açıklanan Despacito, İspanyolca ‘yavaşça’ anlamına geliyor. İsminin aksine hareketli bir dans şarkısı olan Despacito, Billboard Hot 100 listesinde 10 hafta boyunca 1’inci sırada yer almış, aynı zamanda Macarena’dan sonra listenin 1 numarasında kalan tek İspanyolca şarkı olmuştu. Fonsi, Despacito ile Justin Biber’in rekorunu kırarak 6 ay içinde internetten en çok dinlenen şarkıcı ünvanını elinde bulunduruyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.