Real Konak Hotel’den anlamlı etkinlik

3 Aralık Dünya Engeliler Günü nedeniyle Real Konak Hotel engellilere kapılarını açtı. Otel yönetimi bir günlük otel yönetimini engellilere devrederek duygusal ve renkli anıların yaşanmasına vesile oldu.

31/12/2019 23:40
Real Konak Hotel’den anlamlı etkinlik

Real Konak Hotel Koordinatörü Hüseyin Aslan yaptığı açıklamada; ‘’ Dünya engelliler gününde engelli kardeşlerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Otel yönetimi olarak bir işletmenin sadece para kazanmaktan ibaret olmadığını işletmenin yapmış olduğu sosyal sorumluluk projeleriyle bulunduğu şehre katkı sunmasıdır.

Bugün burada engelli kardeşlerimize koltuklarımızı devrederek asıl engelin kafalardaki duvar olduğunu, bunun yıkılmasını  ve engellilere yapılan hizmet her zaman medeniyet göstergesi olduğunu dile getiren Aslan; engelli kardeşlerimize karşı acıma hisseyle yaklaşmanın doğru olmadığını yapılan bu etkinliklerle engelli kardeşlerimizin yaşamın her alanında toplumun bir parçasını olduklarını göstermek amacıyla böyle bir etkinlik yaptık. Ayrıca  bu etkinliğe katılarak her zaman engellilere destek olan Batman valimizin müstakbel eşine çok teşekkür ederim. dedi Etkinlik sonunda otel yönetimine plaket takdim edildi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.